Dropbox installeren met beheerdersmachtigingen

Voor veel toepassingen zijn beheerdersmachtigingen nodig. Dit geldt ook voor de Dropbox-desktopapp. De Dropbox-desktopapp maakt gebruik van beheerdersmachtigingen om te zorgen dat Dropbox eenvoudig is in gebruik. Enkele voordelen van het installeren van Dropbox met beheerdersmachtigingen zijn:

• Synchronisatiepictogrammen die de synchronisatiestatus aangeven van bestanden en mappen
  • Contextmenu's (rechtsklikmenu's) om snel acties uit te voeren in Dropbox
  • Toegang tot Slimme synchronisatie waarmee je alles in je Dropbox kunt zien, terwijl hiervoor nauwelijks ruimte op de harde schijf wordt gebruikt

De Dropbox-app installeren met beheerdersmachtigingen

1. Als Dropbox al is geïnstalleerd, verwijder je de app eerst.
  2. Download de Dropbox-app.
  3. Open het installatieprogramma.
    • Opmerking: kies niet Als administrator uitvoeren (in het contextmenu of met Command).
  4. Volg de instructies in de installatiewizard.
    • Als je om de gebruikersnaam en het wachtwoord van een beheerder wordt gevraagd, voer je deze in of neem je contact op met je beheerder om je aan te melden.
    • Als je niet wordt gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord van een beheerder, ben je al beheerder op je computer.
  5. Voer de installatie uit en meld je aan bij Dropbox.

Slimme synchronisatie

In dit artikel beschrijven we een functie die alleen voor Dropbox Professional-klanten en via vroege toegang voor Dropbox Business-teams beschikbaar is.

Wat betekent het als een Dropbox-product beschikbaar is als alfa- of bètaversie?

Controleer voordat je Slimme synchronisatie implementeert of Dropbox is geïnstalleerd met beheerdersmachtigingen op elke computer waarop de functie gebruikt gaat worden.

Meer informatie over Slimme synchronisatie

Ondersteuning via Twitter

Contact support