Sneltoetsen

Je kunt sneller werken in Dropbox als je sneltoetsen gebruikt. Sneltoetsen zijn beschikbaar op dropbox.com. Gebruik ze bijvoorbeeld om deze acties uit te voeren:

• Naar een ander bestand of een andere map gaan: en  (pijltoetsen omhoog en omlaag)
  • Een bestand of map openen: Enter (toets Enter of Return)
  • Bestanden en mappen zoeken: / (toets met schuine streep vooruit)

Ga naar dropbox.com, klik op Bestanden en druk op de toets ? (vraagteken) om het volledige menu met sneltoetsen te openen.

Opmerking: sneltoetsen werken alleen in het tabblad Bestanden op de startpagina van Dropbox.

Meerdere bestanden selecteren

Je kunt sneltoetsen gebruiken om meerdere bestanden te selecteren op dropbox.com.

Meerdere opeenvolgende bestanden of mappen selecteren:

1. Selecteer het eerste item.
  2. Houd Shift ingedrukt.
  3. Klik op het laatste item.

Meerdere niet-opeenvolgende bestanden of mappen selecteren:

1. Houd Control ingedrukt (Ctrl op een Windows-computer) of  (Command op een Mac).
  2. Selecteer alle gewenste bestanden of mappen.