{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Pakketbestanden en Dropbox

Een pakketbestand is een bestandstype dat in Apple-computers (Mac OS X) wordt gebruikt. Het wordt vooral gebruikt door bepaalde toepassingen zoals Keynote, Pages en GarageBand. Pakketbestanden zien er op een Apple-computer uit als één bestand, maar in werkelijkheid bevatten ze vele andere bestanden en worden ze op niet-Apple-computers en in de meeste webbrowsers weergegeven als mappen.

Momenteel zijn er verschillende manieren om pakketbestanden naar Dropbox te uploaden terwijl de compatibiliteit op al je computers, apparaten en browsers gegarandeerd blijft:

Wanneer je bestanden wilt uploaden op dropbox.com, kun je een van de volgende twee methoden gebruiken:

• Upload het pakketbestand met slepen en neerzetten naar dropbox.com (als je browser dit ondersteunt).
  • Zip het bestand en upload het vervolgens met de knop Bestanden uploaden op dropbox.com.