Pakketbestanden en Dropbox

Bijgewerkt Dec 01, 2023

Pakketbestanden en flattened packages zijn bestandsindelingen die worden gebruikt op Apple-computers (macOS). Ze worden onder andere gebruikt door toepassingen zoals Keynote (.key), Pages (.pages) en GarageBand (.band). Pakketbestanden en flattened packages zien er op een Apple-computer uit als één bestand, maar ze bevatten meerdere bestanden, en worden op niet-Apple-computers en in de meeste webbrowsers weergegeven als mappen.

Pakketbestanden uploaden naar Dropbox

Er zijn verschillende manieren om pakketbestanden naar Dropbox te uploaden terwijl de compatibiliteit op al je computers, apparaten en browsers gegarandeerd blijft.

Je kunt pakketbestanden uploaden op dropbox.com door een van de volgende handelingen uit te voeren:

• Upload het pakketbestand met slepen en neerzetten naar dropbox.com (als je browser dit ondersteunt).
  • Zip het bestand en upload het vervolgens met de knop Uploaden.

Verplaats of kopieer het bestand naar de Dropbox-map op je computer om pakketbestanden naar de Dropbox-desktopapp te uploaden. De Dropbox-desktopapp synchroniseert vervolgens het bestand in de juiste indeling.

Een bestand zippen om deze te uploaden

Soms moet je op een Mac-computer een pakketbestand zippen om deze te uploaden naar Dropbox. Je doet dit als volgt:

1. Open de Zoeker.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik dan op Comprimeren...

Pakketbestanden op macOS 12.5 en hoger

In de bijgewerkte Dropbox voor macOS ervaring is de manier waarop pakketbestanden werken op macOS 12.5 en hoger veranderd.Je kunt het volgende verwachten:

• Flattened packages zijn alleen toegankelijk op apparaten met Dropbox voor macOS.Ze kunnen niet worden weergegeven op niet-Mac-apparaten of Mac-apparaten die niet zijn bijgewerkt naar macOS 12.5 of hoger.
  • Flattened packages hebben dezelfde functionaliteiten als eerdere pakketbestanden.
  • Als je eenmaal de Dropbox voor macOS ervaring hebt bijgewerkt, worden bestaande pakketbestanden de volgende keer dat ze worden gewijzigd en gesynchroniseerd omgezet naar flattened packages.
  • Wanneer je deze flattened packages bekijkt op dropbox.com,worden ze weergegeven als bestanden en niet als directories.
  • Pakketten die zijn gedownload van dropbox.com kunnen worden uitgepakt als .tar archieven.
  • Dropbox Transfer ondersteunt momenteel geen flattened packages.