{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Welke bestandstypen kan ik in de voorbeeldweergave bekijken in Dropbox?

Je kunt elk type bestand synchroniseren met je Dropbox-account. Maar je kunt alleen bepaalde typen bestanden in de voorbeeldweergave bekijken op dropbox.com en in de mobiele Dropbox-apps. In dit artikel kun je naar een bestandstype zoeken door op het toetsenbord te drukken op Ctrl+f of op Command+f om te zien of je het in de voorbeeldweergave kunt bekijken of kunt streamen in Dropbox.

Dit artikel wordt bijgewerkt als er nieuwe ondersteunde bestandstypen zijn. Kom dus af en toe hier terug om te zien welke nieuw bestandstypen worden ondersteund.

Opmerking: wanneer er geen voorbeeld van het bestand wordt geladen of het niet goed wordt geladen, kun je het bestand downloaden op dropbox.com of openen in een andere app op je telefoon of tablet.

Secties in dit artikel:

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als document

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.numbers

.ods

.odt

.otf

.pages

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Opmerkingen:

• Opmerking: wanneer je een PDF-bestand met meerdere pagina's in de voorbeeldweergave bekijkt, verschijnt een zijbalk die je kunt gebruiken om door het document te navigeren.
  • Als je een fout ziet wanneer je een PDF-bestand wilt bekijken in de voorbeeldweergave, heb je misschien een standaardapp ingesteld voor het openen van PDF-bestanden. Controleer in de Android-instellingen welke standaardapp is ingesteld voor het openen van PDF-bestanden. Kies altijd Slechts één keer wanneer je wordt gevraagd welke app moet worden gebruikt voor openen van een PDF-bestand. Zo weet je zeker dat je altijd een voorbeeld van een PDF-bestand kunt bekijken in de Dropbox-app.
  • Je kunt alleen de eerste pagina van .numbers- en .pages-bestanden bekijken in de voorbeeldweergave.

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als presentatie

.key

.keynote

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Opmerkingen:

• Als je een .ppt- of .pptx-presentatie bekijkt in de voorbeeldweergave, kun je de zijbalk gebruiken om makkelijker door de presentatie te navigeren.
  • Je kunt alleen de eerste pagina van .key- en .keynote-bestanden bekijken in de voorbeeldweergave.

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als afbeelding

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.xd

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f

Opmerkingen:

• Alleen Sketch-bestanden die zijn gemaakt in Sketch versie 43 of hoger, kun je bekijken in de voorbeeldweergave van Dropbox.
  • GIF-bestanden met animatie werken alleen als animatie als het bestand kleiner is dan 5 MB. Voor grotere bestanden wordt alleen het eerste frame van het GIF-bestand weergegeven.

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Opmerking: Je kunt een voorbeeld bekijken van videocodecs die zijn gemaakt via GoToMeeting.

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt beluisteren als audio

.aac

.m4a

.mp3

.oga

.wav

Opmerking: Je kunt audiobestanden niet in de voorbeeldweergave beluisteren in mobiele webbrowsers. Wil je naar een audiobestand luisteren op je telefoon of tablet? Gebruik dan de mobiele Dropbox-app of download het bestand.

Bestandstypen die een link vormen

.url

.webloc

.website

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als archief

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Opmerking:
Opmerkingen, bestandsactiviteit, lezersinfo en downloadopties zijn alleen beschikbaar in het hoogste niveau van het archief. Wanneer je een archiefbestand in de voorbeeldweergave bekijkt, kun je door de structuur van het archiefbestand navigeren en afzonderlijke bestanden in het archief bekijken in de voorbeeldweergave. Audio- en videobestanden in een archiefbestand kunnen echter niet in de voorbeeldweergave worden geopend, en je kunt geen afzonderlijke bestanden in een archief afdrukken vanaf dropbox.com.

Bestandstypen die in de voorbeeldweergave kunnen worden bekeken door Dropbox Professional- en Business-klanten

Als je een Dropbox Professional-gebruiker bent, of lid bent van een Dropbox Business-team met een Advanced- of Enterprise-abonnement, kun je ook deze bestandstypen in de voorbeeldweergave bekijken:

• .dwg: je kunt .dwg-bestanden in de voorbeeldweergave bekijken als afbeelding
  • .mxf: je kunt .mxf-bestanden in de voorbeeldweergave bekijken als video

Wat zijn de maximale bestandsgrootten van veelgebruikte bestandstypen?

• Word: 160 MB
  • PowerPoint: 288 MB
  • Excel: 40 MB
  • PDF: 500 MB
  • Afbeeldingsbestanden: 50 MB of 50 megapixels
  • Photoshop- en .tiff-bestanden: 200 MB
  • Tekst- en codebestanden: 4 MB
  • Videobestanden: 18 GB (voor de videominiatuur; voor video's in de voorbeeldweergave geldt geen beperking voor de bestandsgrootte)
  • Adobe Illustrator: 256 MB
  • TTF- en OTF-bestanden: 32 MB
  • GIF-bestanden met animatie werken alleen als animatie als het bestand kleiner is dan 5 MB. Voor grotere bestanden wordt alleen het eerste frame van het GIF-bestand weergegeven.
  • Alle archiefbestanden: 384 MB