{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe kan ik een vervaldatum instellen voor een gedeelde link?

Een vervaldatum voor een gedeelde link toevoegen, wijzigen of verwijderen

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Wijs de naam van het bestand of de map aan en klik op de knop Delen die wordt weergegeven.
  3. Klik op Instellingen voor link in de pop-up.
  4. Klik in het volgende venster op Wachtwoord/vervaldatum instellen (of voor Dropbox Business-gebruikers op Zichtbaarheid/vervaldatum instellen).
  5. Selecteer Ja en geef op wanneer je de link wilt laten vervallen. De gedeelde link vervalt om 23:59 uur op de door jou gekozen dag, op basis van jouw tijdzone.
  6. Klik op Instellingen opslaan om de vervaldatum toe te passen op de link.

Wanneer de link is opgeslagen, kun je de link kopiëren en in een e-mail plakken of direct via Dropbox verzenden. Zodra de link vervalt, moet je een nieuwe link maken als je het bestand of de map opnieuw wilt delen.

Hoe ziet een gedeelde link met een vervaldatum eruit voor een ontvanger?

Voor ontvangers wordt de pagina voor de gedeelde link weergegeven als een normale pagina. Ze kunnen de vervaldatum niet zien.

Wat moet ik doen als ik de vervaldatum wil wijzigen?

Wanneer je een vervaldatum wilt wijzigen, volg je de stappen in dit artikel. In dit geval kies je een andere vervaldatum.

Wat gebeurt er als een ontvanger een link probeert te openen nadat die is vervallen?

Als iemand op een link klikt die is vervallen, wordt de volgende pagina weergegeven:

Vervallen link

Ik ben lid van een Dropbox Business-team. Heeft mijn beheerder iets te zeggen over de vervaldatums die ik instel?

Beheerders kunnen geen vervalbeleid afdwingen voor de gedeelde links van teamleden. Ze kunnen echter wel alle gedeelde links beperken tot uitsluitend teamleden.

Dropbox Business-beheerders: ontdek hoe je links alleen toegankelijk maakt voor teams.