Bestandsaanvragen beheren voor je Dropbox-team

Bijgewerkt Oct 10, 2023

Als je beheerder bent van een Dropbox-teamaccount, kun je bestandsaanvragen voor je team beheren.

Meer informatie over bestandsaanvragen maken en uploaden naar bestandsaanvragen.

Gebruik je Dropbox nog niet? Kijk hoe je met Dropbox moeiteloos bestanden en mappen kunt delen.

De bestandsaanvraagactiviteiten voor je team weergeven

Je geeft als volgt de bestandsaanvraagactiviteiten voor je team weer:

1. Meld je aan op dropbox.com met je aanmeldgegevens als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Activiteit.
  4. Filter de resultaten om alleen de bestandsaanvraagactiviteiten weer te geven die je wilt bekijken.

Meer informatie over het weergeven van teamactiviteiten in de beheerconsole.

Bestandsaanvragen in- of uitschakelen voor je team

Je schakelt als volgt bestandsaanvragen in of uit voor je team:

1. Meld je aan op dropbox.com met je aanmeldgegevens als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Bestandsaanvragen in het gedeelte Aanvullende instellingen.
  5. Klik op Aan of Uit.
    • Als je Aan kiest, kunnen je teamleden bestandsaanvragen maken. Bestandsaanvragen staan standaard aan voor nieuwe Dropbox-teams.
    • Als je Uit kiest, kan niemand in het team een bestandsaanvraag maken en worden alle bestaande bestandsaanvragen gedeactiveerd.

Veelgestelde vragen over bestandsaanvragen voor Dropbox-teams

Is er een limiet aan de grootte van bestanden die leden van een Dropbox-team kunnen aanvragen?

Dropbox-teamleden kunnen bestanden met een grootte tot 50 GB accepteren.

Naar welk account worden de aangevraagde bestanden verzonden als teamleden twee Dropbox-accounts hebben gekoppeld?

Als leden van een Dropbox-team een zakelijk en persoonlijk Dropbox-account hebben gekoppeld, worden bestanden die zijn geüpload naar een bestandsaanvraag, standaard opgeslagen in een map in hun Dropbox-teamaccount.

Kan een beheerder van een Dropbox-teamaccount een bestandsaanvraag van een teamlid sluiten?

Alleen beheerders van Dropbox Advanced, Business Plus en Enterprise kunnen zich aanmelden als een van hun teamleden om een bestandsaanvraag te sluiten.