​​Hoe kan ik gegevens delen met mensen buiten Dropbox?

Je kunt bestanden met iedereen delen, ook met mensen zonder Dropbox-account, door een link naar een bestand of map te delen. Je kunt een gedeelde link verzenden via e-mail, Facebook, Twitter, een chatbericht, sociale netwerken of hoe je maar wilt.

Gedeelde links zijn alleen-lezen en iedereen met de link kan standaard de inhoud bekijken en downloaden.

Gebruikers van Dropbox Professional en Dropbox Business kunnen een wachtwoord en vervaldatum toevoegen aan gedeelde links.

Delen via gedeelde mappen

Als je met iemand wilt samenwerken aan bestanden, kun je een gedeelde map maken. Bestanden in gedeelde mappen worden gesynchroniseerd met de Dropbox-accounts van leden. Dit betekent dat elk lid van een gedeelde map een Dropbox-account nodig heeft.