Waar is de Dropbox-app op mijn iPhone of iPad?

Bijgewerkt Oct 30, 2023

Als je de mobiele Dropbox-app hebt gedownload op je iPhone of iPad, en je de app ineens niet meer kunt vinden, is hij waarschijnlijk verplaatst naar een map op je apparaat.

De Dropbox-app vinden op je iOS-apparaat

Om de Dropbox-app of een andere app op je iPhone of iPad te vinden, kun je Apple's zoekfunctie gebruiken.

1. Veeg op het beginscherm omlaag en zoek naar 'Dropbox'.
  2. Er wordt een lijst met resultaten weergegeven. Als de app in een map staat, wordt de naam van de map rechts naast de app vermeld.

Het kan ook zijn dat de Dropbox-app nog wel op je apparaat staat, maar alleen is verwijderd van je startscherm.

Om de app te vinden, blijf je op je startscherm van rechts naar links vegen, totdat je de app-bibliotheek opent. Scrol door om Dropbox te vinden, of typ 'Dropbox' in de zoekbalk.

Kun je de Dropbox-app nog steeds niet vinden op je iPhone of iPad?

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en je de Dropbox-app nog steeds niet kunt vinden op je iPhone of iPad, is deze misschien op de een of andere manier verwijderd.

Dropbox is een cloudservice, wat betekent dat al je bestanden er nog steeds zijn wanneer je de mobiele app opnieuw installeert en je je aanmeldt. Meer informatie over opnieuw installeren van de Dropbox-app voor iOS.