Afmelden bij één Dropbox-app voor iOS

De Dropbox- en Dropbox EMM-apps in iOS zijn aan elkaar gekoppeld. Wanneer je je afmeldt bij één app, wordt je account ook afgemeld bij alle andere gekoppelde apps.

Als je je bijvoorbeeld afmeldt bij de Dropbox-app, word je ook afgemeld bij Dropbox EMM op dat iOS-apparaat.

We vinden het jammer dat te horen. Laat ons weten hoe we het volgende kunnen verbeteren:

Bedankt voor je feedback. Laat ons weten hoe dit artikel je heeft geholpen:

Bedankt voor je feedback.

Antwoorden in community

    Andere manieren om hulp te krijgen

    Community

    Support via Twitter

    Interactieve Help

    Andere manieren om hulp te krijgen

    Community

    Support via Twitter

    Interactieve Help

    Andere manieren om hulp te krijgen

    Community

    Support via Twitter

    Contact opnemen met Support