Aanbiedingen voor extra Dropbox-opslagruimte

Bijgewerkt Nov 01, 2023

Mogelijk kom je in aanmerking voor een aanbieding voor extra opslagruimte in je Dropbox-account als je onlangs een nieuw apparaat hebt gekocht of een account hebt gemaakt bij een van de volgende bedrijven:

Klik op een van de bovenstaande opties voor instructies om van de actie gebruik te maken, of om de voorwaarden van een bepaalde aanbieding te bekijken.

Bekijk je actieve en verlopen aanbiedingen

Doe het volgende om na te gaan of je gebruik hebt gemaakt van een aanbieding of wanneer een actieve aanbieding verloopt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto (of de grijze cirkel).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Aanbevelen bij vrienden.
  5. Scrol naar het gedeelte Andere manieren waarop je hebt verdiend voor een lijst met alle aanbiedingen waar je gebruik van hebt gemaakt, de hoeveelheid extra opslagruimte die je met elke aanbieding hebt verdiend, en de vervaldatums van de aanbiedingen.

Nadat een aanbieding is verlopen

Zodra de aanbieding verloopt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Al je materiaal blijft toegankelijk, zelfs als je je limiet voor opslagruimte hebt overschreden. Je kunt echter geen nieuwe bestanden meer opslaan in Dropbox of bestaande bestanden wijzigen.

Meer informatie over het krijgen van extra opslagruimte.