{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Instellingen voor meldingen aanpassen in Dropbox Paper

Dropbox Paper verzendt verschillende e-mails om je te informeren over:

• Wijzigingen in documenten of mappen die van jou zijn
  • Wijzigingen in documenten of mappen waarin je samenwerkt
  • Opmerkingen waarin je bent @vermeld
  • Documenten of mappen die met je zijn gedeeld
  • Wekelijkse activiteit in je documenten en mappen

E-mail over wekelijkse activiteit

De e-mail over wekelijkse activiteit bevat een samenvatting van de wijzigingen in je documenten en documentmappen in de vorige kalenderweek en wordt elke maandag verzonden. Dit overzicht bevat:

• Taken met selectievakjes in documenten die jij hebt gemaakt
  • Updates van documenten in de mappen van je bedrijf
  • Updates van documenten die met je zijn gedeeld (ingedeeld per map waarin deze zich bevinden)

Het verzenden van de e-mail over wekelijkse activiteit is standaard ingeschakeld. Je kunt deze e-mail als volgt uitschakelen:

1. Open Dropbox Paper.
    • Als de app al geopend is, ga je naar de activiteitenstream door te klikken op de pijl-terug.
  2. Klik op je avatar (als je geen avatar hebt ingesteld, worden je initialen weergegeven).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Zet de instelling Stuur weekoverzichten voor... op Nee.
  5. Klik op Opslaan.

E-mailmeldingen voor documenten en mappen

Paper verzendt standaard meldingen van wijzigingen in je documenten en mappen. Je kunt je algemene instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen in de algemene instellingen van je Dropbox-account:

1. Open Dropbox Paper.
    • Als de app al geopend is, ga je naar de activiteitenstream door te klikken op de pijl-terug.
  2. Klik op je avatar (als je geen avatar hebt ingesteld, worden je initialen weergegeven).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Zet Stuur e-mailmeldingen op Altijd of op Als ik ze niet lees.
  5. Klik op Opslaan.

Je kunt ook meldingen aanpassen voor afzonderlijke documenten:

1. Open Dropbox Paper.
  2. Klik op het document waarvoor je meldingen wilt uitzetten.
  3. Klik op ...  (het pictogram met drie puntjes).
  4. Schakel Volgend uit of selecteer Volgen.

Je volgt automatisch alle documenten waarvan je eigenaar bent.

Meldingen over opmerkingendiscussies

Je krijgt meldingen over opmerkingen in een document als:

• Je het document hebt gemaakt.
  • Je wordt @vermeld in een document.
  • Je een document volgt.

Als je niet de maker bent van het document, krijg je meldingen over opmerkingen vanaf de eerste keer dat je wordt vermeld met @. Je ontvangt deze e-mails telkens wanneer een opmerking wordt toegevoegd aan een nieuwe of bestaande opmerkingendiscussie waarvan je deel uitmaakt.

Je krijgt ook een melding wanneer er een antwoord is op een opmerking die je in een document hebt geplaatst (ongeacht of je het document hebt gemaakt). Als het een e-mailmelding is, kun je op deze opmerking reageren door de e-mail te beantwoorden. Je kunt ook het document openen en reageren in de opmerkingendiscussie.

Meldingen over delen

Wanneer je een document deelt in Paper, ontvangen genodigden een melding. Wanneer zij het document openen dat je met hen hebt gedeeld, krijg je hiervan een melding. Meldingen worden weergegeven in het meldingenvak in Paper, in de mobiele Paper-app en in de Dropbox-desktopapp.

Als genodigden het document na twee dagen nog niet hebben geopend (exclusief weekends), ontvangen ze via e-mail een herinnering dat je het document met hen hebt gedeeld.

Stappen

Meldingen die je ontvangt, worden standaard eerst in het meldingenvak gezet. (Het meldingenvak is de feed die je ziet wanneer je op de bel klikt bovenaan het scherm.) Als je de melding niet in het vak ziet of leest, wordt een melding verzonden via de Dropbox-desktopapp (als je deze hebt geïnstalleerd). Als je de melding niet binnen 2 uur bekijkt of leest, ontvang je een e-mail met de inhoud.

Je kunt deze instellingen wijzigen:

1. Open Dropbox Paper.
  2. Klik op de bel om het meldingenvak te openen.
  3. Klik op Instellingen naast Alles markeren als gelezen.