Instellingen voor meldingen aanpassen in Dropbox Paper

Dropbox Paper verzendt verschillende e-mails om je te informeren over:

• Wijzigingen in documenten of mappen die van jou zijn
  • Wijzigingen in documenten of mappen waarin je samenwerkt
  • Opmerkingen waarin je bent @vermeld
  • Documenten of mappen die met je zijn gedeeld
  • Wekelijkse activiteit in je documenten en mappen

E-mail over wekelijkse activiteit

De e-mail over wekelijkse activiteit bevat een samenvatting van de wijzigingen in je documenten en documentmappen in de vorige kalenderweek en wordt elke maandag verzonden. Dit overzicht bevat:

• Taken met selectievakjes in documenten die jij hebt gemaakt
  • Updates van documenten in de mappen van je bedrijf
  • Updates van documenten die met je zijn gedeeld (ingedeeld per map waarin deze zich bevinden)

Het verzenden van de e-mail over wekelijkse activiteit is standaard ingeschakeld. Je kunt deze e-mail als volgt uitschakelen:

1. Open Dropbox Paper.
    • Als de app al geopend is, ga je naar de activiteitenstream door te klikken op de pijl-terug.
  2. Klik op je avatar (als je geen avatar hebt ingesteld, worden je initialen weergegeven).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Zet de instelling Stuur weekoverzichten voor... op Nee.
  5. Klik op Opslaan.

E-mailmeldingen van document- en mapwijzigingen

Paper verzendt standaard meldingen van wijzigingen in je documenten en mappen. Je kunt je algemene instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen in de algemene instellingen van je Dropbox-account:

1. Open Dropbox Paper.
    • Als de app al geopend is, ga je naar de activiteitenstream door te klikken op de pijl-terug.
  2. Klik op je avatar (als je geen avatar hebt ingesteld, worden je initialen weergegeven).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Zet Stuur e-mailmeldingen op Altijd of op Als ik ze niet lees.
  5. Klik op Opslaan.

Meldingen over opmerkingendiscussies

Je krijgt meldingen over opmerkingen in een document als:

• Je het document hebt gemaakt.
  • Je wordt @vermeld in een document.
  • Je een document volgt.

Als je niet de maker bent van het document, krijg je meldingen over opmerkingen vanaf de eerste keer dat je wordt vermeld met @. Je ontvangt deze e-mails telkens wanneer een opmerking wordt toegevoegd aan een nieuwe of bestaande opmerkingendiscussie waarvan je deel uitmaakt.

Je krijgt ook een melding wanneer er een antwoord is op een opmerking die je in een document hebt geplaatst (ongeacht of je het document hebt gemaakt). Als het een e-mailmelding is, kun je op deze opmerking reageren door de e-mail te beantwoorden. Je kunt ook het document openen en reageren in de opmerkingendiscussie.

Meldingen over delen

Wanneer je een document deelt in Paper, ontvangen genodigden een melding. Wanneer zij het document openen dat je met hen hebt gedeeld, krijg je hiervan een melding. Meldingen worden weergegeven in het meldingenvak in Paper, in de mobiele Paper-app en in de Dropbox-desktopapp.

Als genodigden het document na twee dagen nog niet hebben geopend (exclusief weekends), ontvangen ze via e-mail een herinnering dat je het document met hen hebt gedeeld.

Stappen

Meldingen die je ontvangt, worden standaard eerst in het meldingenvak gezet. (Het meldingenvak is de feed die je ziet wanneer je op de bel klikt bovenaan het scherm.) Als je de melding niet in het vak ziet of leest, wordt een melding verzonden via de Dropbox-desktopapp (als je deze hebt geïnstalleerd). Als je de melding niet binnen 2 uur bekijkt of leest, ontvang je een e-mail met de inhoud.

Je kunt deze instellingen wijzigen:

1. Open Dropbox Paper.
  2. Klik op de bel om het meldingenvak te openen.
  3. Klik op Instellingen naast Alles markeren als gelezen.