Dropbox Paper integreren met Dropbox

Paper is een Dropbox-product. Je hebt een Dropbox-account nodig om Paper te gebruiken. Paper is beschikbaar voor alle Dropbox-klanten.

Opmerking: Als je lid bent van een Dropbox Business-team, is het mogelijk dat je beheerder Paper heeft uitgeschakeld. Neem contact op met je beheerder als je toegang wilt tot Paper.

Tellen Paper-documenten mee voor mijn opslagruimte in Dropbox?

Op dit moment nog niet. Voorlopig beperkt Dropbox Paper niet het aantal documenten dat je kunt maken, en de app heeft een onbeperkte versiegeschiedenis, ongeacht welk Dropbox-abonnement je hebt. Het is echter mogelijk dat dit beleid in de toekomst wordt aangepast.

Heb ik vanuit Dropbox toegang tot mijn Paper-documenten?

Je kunt naar Paper gaan door op het tabblad Paper te klikken op dropbox.com of door naar paper.dropbox.com te gaan.

Als je geen links ziet voor Paper en je Dropbox Business gebruikt, is het mogelijk dat je teambeheerder Paper heeft uitgeschakeld. Neem contact op met je beheerder om de toegang tot Paper te bespreken.

Heb ik toegang tot mijn Dropbox-bestanden in Paper?

Je hebt niet rechtstreeks toegang tot je Dropbox-bestanden in Paper, maar je kunt wel rechtstreeks in een document een link naar een bestand of het bestand zelf opnemen (bijvoorbeeld een afbeeldings- of mediabestand):

1. Houd de cursor boven de marge links van de tekst.
  2. Klik op het pictogram + (plus) dat wordt weergegeven.
  3. Klik op het Dropbox-pictogram.
  4. Selecteer in het pop-upvenster het bestand dat je wilt toevoegen aan het document.

Moet ik voor toegang tot Paper aangemeld zijn bij Dropbox?

Ja, je kunt alleen met Paper werken als je bent aangemeld bij Dropbox. Als dit niet het geval is, wordt je gevraagd je aan te melden wanneer je een bezoek brengt aan de startpagina van Paper.

Is Paper onderdeel van de Dropbox API?

Paper API v1 biedt je de mogelijkheid om documenten te delen, te archiveren, te verwijderen en te exporteren. Externe partners kunnen oplossingen ontwikkelen waarmee Dropbox Business-beheerders toezicht houden op activiteiten van medewerkers, beleid voor delen beheren en gegevens beschermen.

Meer informatie over de Paper API

Krijg ik bij Paper hetzelfde niveau van beveiliging en privacy als bij Dropbox?

Paper heeft dezelfde beveiliging als Dropbox, met een aantal uitzonderingen voor Dropbox Business-teams.

Meer informatie over beveiliging bij Dropbox