{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox Paper integreren met Dropbox

Paper is een Dropbox-product. Je hebt een Dropbox-account nodig om Paper te gebruiken. Paper is beschikbaar voor alle Dropbox-klanten.

Opmerking: Als je lid bent van een Dropbox Business-team, is het mogelijk dat je beheerder Paper heeft uitgeschakeld. Neem contact op met je beheerder als je toegang wilt tot Paper.

Tellen Paper-documenten mee voor mijn opslagruimte in Dropbox?

Op dit moment nog niet. Voorlopig beperkt Dropbox Paper niet het aantal documenten dat je kunt maken, en de app heeft een onbeperkte versiegeschiedenis, ongeacht welk Dropbox-abonnement je hebt. Het is echter mogelijk dat dit beleid in de toekomst wordt aangepast.

Heb ik vanuit Dropbox toegang tot mijn Paper-documenten?

Je kunt naar Paper gaan door op het tabblad Paper te klikken op dropbox.com of door naar paper.dropbox.com te gaan.

Als je geen links ziet voor Paper en je Dropbox Business gebruikt, is het mogelijk dat je teambeheerder Paper heeft uitgeschakeld. Neem contact op met je beheerder om de toegang tot Paper te bespreken.

Heb ik toegang tot mijn Dropbox-bestanden in Paper?

Je hebt niet rechtstreeks toegang tot je Dropbox-bestanden in Paper, maar je kunt wel rechtstreeks in een document een link naar een bestand of het bestand zelf opnemen (bijvoorbeeld een afbeeldings- of mediabestand):

1. Klik op een lege regel in je document.
  2. Klik op het Dropbox-pictogram.
  3. Selecteer in het pop-upvenster het bestand dat je wilt toevoegen aan het document.

Moet ik voor toegang tot Paper aangemeld zijn bij Dropbox?

Ja, je kunt alleen met Paper werken als je bent aangemeld bij Dropbox. Als dit niet het geval is, wordt je gevraagd je aan te melden wanneer je een bezoek brengt aan de startpagina van Paper.

Is Paper onderdeel van de Dropbox API?

Paper API v1 biedt je de mogelijkheid om documenten te delen, te archiveren, te verwijderen en te exporteren. Externe partners kunnen oplossingen ontwikkelen waarmee Dropbox Business-beheerders toezicht houden op activiteiten van medewerkers, beleid voor delen beheren en gegevens beschermen.

Meer informatie over de Paper API

Krijg ik bij Paper hetzelfde niveau van beveiliging en privacy als bij Dropbox?

Paper heeft hetzelfde beveiligingsniveau als Dropbox, met een aantal uitzonderingen voor Dropbox Business-teams.

Meer informatie over beveiliging bij Dropbox