Dropbox-mappen maken en gebruiken

Een map maken op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Maken.
  3. Klik op Map.
  4. Geef de map een naam.
  5. Klik op Maken.

Een Paper-map maken op paper.dropbox.com

Opmerking: Paper-mappen zijn alleen beschikbaar voor mensen die de oude release van Dropbox Paper gebruiken. Gebruik je de nieuwe 2020-release van Dropbox Paper, dan kun je je Paper-documenten in gewone Dropbox-mappen bewaren. Meer informatie over de 2020-release van Dropbox Paper

Een Paper-map maken:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op Paper.
  4. Klik op Nieuwe map maken.
  5. Typ een naam voor de map.
  6. Klik op Maken.

Bestanden uploaden naar een map op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Open de map waar je bestanden aan wilt toevoegen.
  3. Klik op Uploaden.
  4. Klik op Bestanden.
  5. Ga naar het bestand dat je wilt uploaden.
  6. Klik op Openen.

Bestanden of mappen verplaatsen naar een map op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op (drie puntjes) naast het item (bestand of map) dat je wilt verplaatsen naar een map.
    • Je kunt ook meerdere bestanden in één keer verplaatsen naar een map. Wijs hiervoor de gewenste bestanden aan en vink de vakjes links van de bestanden aan. Klik vervolgens op (drie puntjes) aan de rechterkant.
  3. Klik op Verplaatsen.
  4. Selecteer de map waarnaar je het item wilt verplaatsen.
  5. Klik op Verplaatsen.

Een Paper-document verplaatsen naar een map op paper.dropbox.com en dropbox.com

Opmerking: Als je de oude release van Dropbox Paper gebruikt, kun je je Paper-documenten alleen opslaan in Paper-mappen op paper.dropbox.com. Gebruik je de nieuwe 2020-release van Dropbox Paper, dan kun je je Paper-documenten opslaan in gewone Dropbox-mappen op dropbox.com.

Een Paper-document verplaatsen naar een map:

1. Open het Paper-document dat je wilt verplaatsen naar een map.
  2. Klik op (drie puntjes) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Verplaatsen of Toevoegen aan map, afhankelijk van welke release je gebruikt.
  4. Klik op de map waarnaar je het document wilt verplaatsen.
  5. Klik op Verplaatsen of Toevoegen.