Presentatiemodus

Presentatiemodus gebruiken

Je kunt elk Paper-document in volledig scherm weergeven in de presentatiemodus. Volg deze stappen om de presentatiemodus te activeren:

1. Klik op het pictogram in het document dat wordt weergegeven.
  2. Klik op Presenteren.

Je document wordt op een nieuw browsertabblad geopend in de presentatiemodus.

Werken met je presentatie

Wanneer de presentatiemodus actief is, kun je door je presentatie navigeren met de pijltoetsen op je toetsenbord. Als je je presentatie in volledig scherm wilt weergeven, klik je op het pictogram van de volledige schermweergave.

Actie

Mac

Windows

Volgende dia → of Spatiebalk → of Spatiebalk
Vorige dia
Diavoorstelling starten F5 of ⌘ + Enter F5 of Ctrl + Enter
Diavoorstelling stoppen Esc Esc
Zwart scherm in- of uitschakelen b b
Wit scherm in- of uitschakelen w w
Schakelen tussen thema's ⌘ + ⌥ + t Ctrl + Alt + t
Help voor sneltoetsen ⌘ + / Ctrl + /

Dia's

Je document wordt door Paper automatisch opgedeeld in dia's.

Als je zelf wilt kiezen waar een dia eindigt, kun je een horizontale lijn toevoegen:

• Typ --- en druk op Enter.

Als je bijvoorbeeld een lijst met opsommingstekens hebt, is het mogelijk dat ze allemaal op één dia staan:

• Opsommingsteken 1
  • Opsommingsteken 2
  • Opsommingsteken 3
  • Opsommingsteken 4
  • Opsommingsteken 5
  • Opsommingsteken 6

Je kunt een horizontale lijn toevoegen om te zorgen dat je opsommingstekens op twee dia's komen te staan:

• Opsommingsteken 1
  • Opsommingsteken 2
  • Opsommingsteken 3

• Opsommingsteken 4
  • Opsommingsteken 5
  • Opsommingsteken 6

Het spijt ons dat te horen. Laat ons weten hoe wij het volgende kunnen verbeteren:

Thanks for your feedback! Let us know how this article helped:

Ondersteuning via Twitter

Contact met support opnemen