{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Presentatiemodus

Presentatiemodus gebruiken

Je kunt elk Paper-document in volledig scherm weergeven in de presentatiemodus. Volg deze stappen om de presentatiemodus te activeren:

1. Klik op het pictogram in het document dat wordt weergegeven.
  2. Klik op Presenteren.

Je document wordt op een nieuw browsertabblad geopend in de presentatiemodus.

Werken met je presentatie

Wanneer de presentatiemodus actief is, kun je door je presentatie navigeren met de pijltoetsen op je toetsenbord. Als je je presentatie in volledig scherm wilt weergeven, klik je op het pictogram van de volledige schermweergave.

Actie

Mac

Windows

Volgende dia → of Spatiebalk → of Spatiebalk
Vorige dia
Diavoorstelling starten F5 of ⌘ + Enter F5 of Ctrl + Enter
Diavoorstelling stoppen Esc Esc
Zwart scherm in- of uitschakelen b b
Wit scherm in- of uitschakelen w w
Schakelen tussen thema's ⌘ + ⌥ + t Ctrl + Alt + t
Help voor sneltoetsen ⌘ + / Ctrl + /

Dia's

Je document wordt door Paper automatisch opgedeeld in dia's.

Als je zelf wilt kiezen waar een dia eindigt, kun je een horizontale lijn toevoegen:

• Typ --- en druk op Enter.

Als je bijvoorbeeld een lijst met opsommingstekens hebt, is het mogelijk dat ze allemaal op één dia staan:

• Opsommingsteken 1
  • Opsommingsteken 2
  • Opsommingsteken 3
  • Opsommingsteken 4
  • Opsommingsteken 5
  • Opsommingsteken 6

Je kunt een horizontale lijn toevoegen om te zorgen dat je opsommingstekens op twee dia's komen te staan:

• Opsommingsteken 1
  • Opsommingsteken 2
  • Opsommingsteken 3

• Opsommingsteken 4
  • Opsommingsteken 5
  • Opsommingsteken 6