Een Dropbox Paper-document delen

Bijgewerkt Jan 19, 2024

Er zijn twee manieren waarop je Dropbox Paper-documenten met andere mensen kunt delen: via de knop Uitnodigen bovenaan het document of door een link naar het document te versturen.

Nagaan welke release van Dropbox Paper je gebruikt

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Maken.
  3. Wijs Document aan.

Als je Dropbox Paper niet ziet in de lijst met documenttypen, betekent dit dat je de oude release gebruikt.

Zie je Dropbox Paper wel staan in de lijst met documenttypen, dan betekent dit dat je de nieuwe 2020-release van Dropbox Paper gebruikt.

Een Dropbox Paper-document delen in de nieuwe release

Als je de 2020-release van Dropbox Paper gebruikt, kunnen je Paper-documenten net als gewone bestanden in Dropbox worden gedeeld, bijvoorbeeld door delen via e-mail of delen via een koppeling.

Een Dropbox Paper-document delen in de oude release

1. Open het Paper-document dat je wilt delen.
  2. Klik op de blauwe knop Uitnodigen bovenaan het document.
  3. Voer het e‑mailadres in van een of meer personen met wie je het document wilt delen. Je kunt ook nog een bericht toevoegen als je dat wilt.
  4. Klik op Kan bewerken om de toegangsmachtigingen te kiezen voor de gebruikers die je uitnodigt:
    • Met Kan opmerkingen toevoegen kun je anderen toestaan opmerkingen achter te laten bij je materiaal.
    • Met Kan bewerken kun je anderen toestaan je materiaal aan te vullen, te bewerken of te verwijderen, en anderen uit te nodigen voor het document.
  5. Klik op Verzenden