Hoe deel ik foto's met anderen?

Afzonderlijke foto's en video's delen

1. Meld je aan op dropbox.com en ga naar photos.dropbox.com.
  2. Selecteer de foto's en video's die je wilt toevoegen. Elke geselecteerde foto wordt weergegeven met een blauwe rand en een vinkje.
  3. Klik op de knop Foto's delen of Bestanden delen bovenaan de pagina. Of klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde items en kies Delen in het pop-upmenu.
  4. Geef de namen of e-mailadressen op van de mensen met wie je het bestand wilt delen en klik op Verzenden. Je kunt ook op Link ophalen klikken om de link te kopiëren. Vervolgens kun je die overal plakken.

Foto's uit een album delen

Heb je nog geen album gemaakt? Meer informatie

1. Meld je aan op dropbox.com en ga naar photos.dropbox.com.
  2. Klik op Albums en selecteer een album om het te openen.
  3. Klik op Alles selecteren.
  4. Klik in de rechterbovenhoek op Foto's delen.
  5. Geef de namen of e-mailadressen op van de mensen met wie je het album wilt delen. Je kunt ook op Link ophalen klikken om de link te kopiëren. Vervolgens kun je die overal plakken.

Verwante onderwerpen