Toegang tot de persoonlijke gegevens in je Dropbox-account

Toegang tot bestanden

Als de Dropbox-desktopapp aan je account is gekoppeld, staan al je bestanden al op je computer. Als dat niet het geval is, kun je een nieuwe computer koppelen om al je bestanden te downloaden. Als Selectieve synchronisatie is ingeschakeld voor bepaalde mappen, kun je de instellingen voor Selectieve synchronisatie wijzigen om die bestanden ook te downloaden naar je computer.

Toegang tot informatie over mijn account en hardware

Meer informatie dan de bestanden die je in Dropbox hebt opgeslagen, vind je door je aan te melden bij de website en naar je accountpagina te gaan om accountgegevens te bekijken, zoals de naam en het e-mailadres van je account. Je kunt ook de IP-adressen van gekoppelde sessies, computers en mobiele apparaten bekijken, en welke apps verbinding hebben gemaakt met je account. Ga daarvoor naar de pagina Beveiliging.

Toegang tot communicatie met Dropbox

Als je contact hebt gehad met het technische supportteam van Dropbox, kun je je aanmelden bij ons klantenserviceportal om een archief van je communicatie met ons op te halen. Gebruik de link 'Mijn wachtwoord vergeten' op die pagina als je je niet kunt aanmelden. Dat heeft geen gevolgen voor je aanmeldgegevens bij Dropbox.

Informatie over privacy en verzoeken om toegang tot gegevens

Als Dropbox volgens jou nog meer informatie over je heeft, kun je contact met ons opnemen via privacy@dropbox.com, met de vermelding Data Access Request op de onderwerpregel of in de tekst van je bericht.

Het spijt ons dat te horen. Laat ons weten hoe wij het volgende kunnen verbeteren:

Thanks for your feedback! Let us know how this article helped:

Ondersteuning via Twitter

Contact met support opnemen