{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Toegang tot de persoonlijke gegevens in je Dropbox-account

Toegang tot bestanden

Als de Dropbox-desktopapp aan je account is gekoppeld, staan al je bestanden al op je computer. Als dat niet het geval is, kun je een nieuwe computer koppelen om al je bestanden te downloaden. Als Selectieve synchronisatie is ingeschakeld voor bepaalde mappen, kun je de instellingen voor Selectieve synchronisatie wijzigen om die bestanden ook te downloaden naar je computer.

Toegang tot informatie over mijn account en hardware

Andere informatie dan over de bestanden die je in Dropbox hebt opgeslagen, vind je door je aan te melden bij de website en naar je accountpagina te gaan om accountgegevens te bekijken, zoals de naam en het e-mailadres van je account. Je kunt ook de IP-adressen van gekoppelde sessies, computers en mobiele apparaten bekijken, en welke apps zijn gekoppeld aan je account. Ga daarvoor naar de pagina Beveiliging.

Toegang tot communicatie met Dropbox

Als je contact hebt gehad met het technische supportteam van Dropbox, kun je je aanmelden bij ons klantenserviceportal om een archief van je communicatie met ons op te halen. Gebruik de link Wachtwoord vergeten op die pagina als je je niet kunt aanmelden. Dit heeft geen gevolgen voor je aanmeldgegevens bij Dropbox.

Informatie over privacy en verzoeken om toegang tot gegevens

Als je een verzoek om toegang tot gegevens wilt indienen, kun je contact met ons opnemen via privacy@dropbox.com, met de vermelding Data Access Request op de onderwerpregel of in de tekst van je bericht.