{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe lang bewaart Dropbox mijn verwijderde bestanden en gegevens?

Dropbox bewaart verwijderde en vorige versies van bestanden standaard gedurende een specifieke periode voor het geval dat je ze wilt terugzetten. Na deze periode worden de verwijderde bestanden gemarkeerd voor verwijdering uit ons systeem en gewist van onze opslagservers. Je kunt ze daarna niet meer terugzetten.

Hoelang je bestanden nog kunt terugzetten, hangt af van je Dropbox-abonnement:

• Gebruikers van Dropbox Basic (gratis) en Plus hebben 30 dagen.
  • Gebruikers van Dropbox Plus die eerder Uitgebreide versiegeschiedenis hebben aangeschaft, hebben een heel jaar (deze add-on wordt echter niet meer verkocht).
  • Gebruikers met een Dropbox Professional- of Business-abonnement (Standard, Advanced, Enterprise of Education) kunnen bestanden nog 120 dagen terugzetten.

Bestanden definitief verwijderen

Je kunt het definitief verwijderen van bestanden van onze opslagservers onmiddellijk in gang zetten wanneer je bestanden markeert voor definitieve verwijdering.

Dropbox Business-gebruikers: de mogelijkheid om bestanden definitief te verwijderen is mogelijk voorbehouden voor je teambeheerder.

Je account verwijderen

Wanneer je je Dropbox Basic-, Plus- of Professional-account verwijdert, worden de bestanden die zijn opgeslagen in je Dropbox, na 30 dagen verwijderd. Als je een Dropbox Business-account hebt, kan alleen je beheerder je account uitschakelen en je bestanden verwijderen.

Zie het gedeelte Bewaring van ons Privacybeleid voor meer informatie.