Een Dropbox-account verwijderen

Wanneer je je Dropbox-account verwijdert, worden al je gegevens verwijderd van dropbox.com en je apparaten ontkoppeld van Dropbox. Wanneer je je Dropbox-account verwijdert, gebeurt het volgende:

  • Computers, telefoons en tablets die gekoppeld zijn aan je account, worden niet meer gesynchroniseerd.
  • Je hebt geen toegang meer tot je account op dropbox.com.
  • Je kunt geen bestanden bewerken in gedeelde mappen.
  • Je bestanden blijven staan in je Dropbox-map op je computer.
  • Bestanden die je hebt gedeeld in gedeelde mappen, zijn nog steeds beschikbaar voor leden van die mappen.
  • Je bestanden worden verwijderd van Dropbox-servers.

Dropbox Basic-, Plus- en Professional-gebruikers

  1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Algemeen op Account verwijderen.

Je account wordt onmiddellijk verwijderd. Het volledig verwijderen van een account en bestanden duurt gewoonlijk 30 tot 60 dagen.

Als je een Dropbox Plus- of Professional-abonnement opzegt, wordt je account eerst omgezet in een Dropbox Basic-account. Daarna kun je het account definitief verwijderen. 

Belangrijke opmerking: het verwijderen van een Dropbox Basic-, Plus- of Professional-account kan niet ongedaan worden gemaakt.

Beheerders van een Dropbox Business-team

Als je een Dropbox Business-abonnement opzegt, worden alle teamleden gedowngraded naar Dropbox Basic-accounts. Deze accounts blijven wel aan elkaar gekoppeld via een gratis team. Teamleden kunnen op elk gewenst moment het team verlaten.

Volg de onderstaande stappen om een team samen met de account- en bestandsgegevens van alle leden definitief te verwijderen:

  1. Verwijder alle leden uit je team.
  2. Zeg je Dropbox Business-abonnement op.
  3. Verwijder je eigen account.

Het volledig verwijderen van een account duurt gewoonlijk tussen de 30 en 60 dagen.

Dropbox Business-teamleden

Als je lid bent van een Dropbox Business-team, kun je geen accounts verwijderen en abonnementen opzeggen. Als je een teamlid bent en je account wilt verwijderen, neem je contact op met je teambeheerder.

Beheerders van Dropbox Business-teams kunnen teamleden verwijderen. De gegevens en bestanden van het account van een verwijderd teamlid blijven bewaard tot een van de volgende dingen gebeurt:

  • De beheerder draagt het account over of verwijdert het definitief.
  • De beheerder zegt het volledige Dropbox Business-abonnement op.

Het verwijderen van de gegevens duurt dan gemiddeld 30 tot 60 dagen.

Als geen van deze acties wordt ondernomen, kunnen teambeheerders een teamlid herstellen binnen zeven dagen na het verwijderen.

Opmerkingen:

  • Bestanden die in de gedeelde mappen van een verwijderde gebruiker staan, blijven beschikbaar voor andere leden van de gedeelde map. Deze bestanden kunnen worden geopend, bewerkt, verwijderd of definitief worden verwijderd door de resterende leden van de gedeelde map. Dit is afhankelijk van de machtigingen die de teambeheerder heeft ingesteld.
  • Kopieën van je bestanden zijn na de accountverwijdering nog steeds beschikbaar in je team. Raadpleeg je teambeheerder als je vragen hebt over het beleid van je organisatie voor gegevensbewaring, back-upprocessen of andere verplichtingen.

Wat gebeurt er als mijn zakelijke account wordt verwijderd uit een Dropbox Business-team?

Is je vraag beantwoord in dit artikel?

Het spijt ons dat te horen. Laat ons weten hoe wij het volgende kunnen verbeteren:

Bedankt voor je feedback.

Antwoorden uit de community
    Antwoorden uit de community

      Andere manieren om hulp te krijgen

      Community

      Ondersteuning via Twitter

      Hulp via vragen