Tot welke informatie hebben apps van derden toegang wanneer ik deze koppel aan mijn account?

Als gebruiker van Dropbox, heb je de mogelijkheid om andere apps te koppelen aan je Dropbox-account. Jij bepaalt zelf welke apps en Dropbox laat je zien waartoe die apps toegang hebben in je account.

Wanneer je een app koppelt aan Dropbox, vraagt de app om een specifiek toegangsniveau:

• Toegang tot de eigen gegevens: gegevens worden niet weergegeven in een map in Dropbox, maar tellen wel mee voor je opslaglimiet.
  • Toegang tot de eigen map in Dropbox: de app heeft tot alles toegang in zijn map en weet het pad naar die map, maar heeft geen toegang tot andere bestanden of mappen in Dropbox.
  • Toegang tot specifieke typen mappen en bestanden op elke locatie in Dropbox: de app heeft toegang tot algemene groepen bestanden, zoals foto's of documenten, of specifieke bestanden (zie onze handleiding voor ontwikkelaars voor meer informatie over de specifieke bestandsextensies die zijn inbegrepen).
  • Toegang tot alle mappen en bestanden in je Dropbox.
  • Toegang tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account.

Mocht je een app op een bepaald moment willen ontkoppelen van je account, dan kun je dit doen in het menu voor accountinstellingen.