{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Apps van derden op Dropbox beheren

Je kunt apps van derden koppelen aan zowel je persoonlijke als je zakelijke Dropbox-account. Dit kunnen bijvoorbeeld zakelijke tools zijn voor je werkaccount of persoonlijke tools voor je eigen account.

Dropbox is niet verantwoordelijk voor apps die zijn ontwikkeld en worden aangeboden door andere bedrijven. We raden je aan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van elke app door te lezen, voordat je de app toegang geeft tot je Dropbox-account.

Apps van derden koppelen aan je Dropbox-account

Dropbox biedt geen instructies voor de installatie van apps van derden. Wanneer je een app van derden wilt installeren, moet je de instructies van de leverancier van de app volgen.

Wat voor toegang heeft de externe app tot mijn Dropbox-account?

Wanneer je een app koppelt aan Dropbox, heeft die app toegang tot je algemene accountgegevens, zoals je geregistreerde e-mailadres. Daarnaast kan de app ook toegang vragen tot:

• Een bepaalde map in je Dropbox-account. In dat geval heeft de app alleen toegang tot de bestanden in die map.
  • Alle mappen en bestanden in je Dropbox-account.

Een app van derden loskoppelen van je Dropbox-account

Mocht je een app van een derde op een bepaald moment willen ontkoppelen van je account, dan kun je dit doen in je accountinstellingen.

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Gekoppelde apps.
  5. Scrol naar het gedeelte Gekoppelde apps.
  6. Klik op de X naast de app die je wilt ontkoppelen.