{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Een verlopen wachtwoord wijzigen

Als veiligheidsmaatregel zijn wachtwoorden in Dropbox slechts een bepaalde periode geldig. Als je wachtwoord verlopen is, moet je het wijzigen om weer toegang te krijgen tot je Dropbox-account. Je moet je wachtwoord ook wijzigen voordat je een nieuwe computer, telefoon, tablet of API-app koppelt.

Als je wachtwoord is verlopen, wordt de volgende keer dat je je aanmeldt op dropbox.com, dit bericht weergegeven:

Een verlopen wachtwoord wijzigen

Wanneer je een verlopen wachtwoord wilt wijzigen, moet je je wachtwoord instellen via een gekoppeld apparaat of deze instructies volgen:

1. Open dropbox.com in je webbrowser.
  2. Probeer je aan te melden met je verlopen wachtwoord.
  3. Wanneer je bovenstaande bericht ziet, voer je het e‑mailadres in dat is gekoppeld aan je Dropbox-account.
    1. Als je het bericht niet ziet, kun je rechtstreeks naar de pagina voor het bijwerken van je wachtwoord gaan.
  4. Klik op E‑mail verzenden.
  5. Je ontvangt vervolgens een e‑mail met een link voor het wijzigen van je wachtwoord. Klik op de link in deze e‑mail en volg de aanwijzingen voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Opmerkingen:

• Als je je wachtwoord hebt bijgewerkt, maar hier vervolgens geen e‑mailbericht over hebt ontvangen, controleer je de map met spam in je postvak. Kun je de e‑mail daar ook niet vinden? Voeg no-reply@dropbox.com toe aan je adresboek en werk je wachtwoord nogmaals bij.
  • Doe dit als je geen toegang meer hebt tot je e‑mailaccount.

Wat kan ik nog meer doen om mijn Dropbox-account te beveiligen?

Dropbox laat af en toe wachtwoorden verlopen om accounts te beschermen. Behalve het opnieuw instellen van je wachtwoord, kun je ook nog het volgende doen om je gegevens te beschermen:

Ga voor meer informatie over het beveiligen van je account naar onze beveiligings- en privacypagina.