{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Ik heb geen toegang meer tot mijn e-mailadres en kan mijn wachtwoord dus niet wijzigen. Wat moet ik doen?

Zoals bij veel online services moet je een actief e-mailadres hebben om een Dropbox-account te maken. Bovendien moet je het e-mailaccount kunnen openen om het wachtwoord van je Dropbox-account te wijzigen. Deze beveiligingsmaatregel is ingesteld om je account te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Als je het wachtwoord niet meer weet van het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Dropbox-account, kunnen we je niet helpen met het herstellen van de toegang tot je account. Er zijn wel een paar andere methoden die je kunt proberen om toegang te krijgen.

Toegang tot een Dropbox-account herstellen als je weet wat het wachtwoord van je account is

Als je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres van je Dropbox-account maar nog wel weet wat je wachtwoord is, kun je je aanmelden bij je Dropbox-account en meteen je e-mailadres wijzigen.

Contact opnemen met je e-mailprovider

Als je geen toegang meer hebt tot je e-mailadres (bijvoorbeeld omdat je het wachtwoord bent vergeten), raden we je aan contact op te nemen met je e-mailprovider om de toegang tot je e-mailaccount te herstellen.

Alleen je e-mailprovider is in staat en gemachtigd om je te helpen met het herstellen van de toegang tot je e-mailadres. Dropbox is geen e-mailprovider en kan namens jou geen contact opnemen met een e-mailprovider.

Toegang tot een Dropbox-account herstellen nadat het wachtwoord automatisch opnieuw is ingesteld

Dropbox laat af en toe wachtwoorden opnieuw instellen als voorzorgsmaatregel om accounts te beschermen. Probeer je opnieuw aan te melden bij je Dropbox-account en vergelijk de weergegeven melding met deze foutmelding om te zien of dit bij jouw account is gebeurd.

• Wordt deze foutmelding niet weergegeven en heb je geen toegang tot het e-mailadres of wachtwoord van je Dropbox-account? Dan kunnen we de toegang tot dat account niet herstellen.
  • Wordt deze foutmelding wel weergegeven en heb je al een automatisch antwoord per e-mail van ons ontvangen? Leg dan in een antwoord op de e-mail uit dat deze foutmelding wordt weergegeven.

De toegang tot een Dropbox-account herstellen via een ander gekoppeld apparaat

Als je wachtwoord is verlopen voor je persoonlijke Dropbox-account, kun je je wachtwoord als volgt opnieuw instellen:

1. Probeer je aan te melden bij dropbox.com of de Dropbox-app met je verlopen wachtwoord.
  2. Klik onderaan op Ik kan mijn account niet herstellen met deze pagina
  3. Klik op Ja.
  4. Klik op Meldingen verzenden. Vervolgens worden meldingen verzonden naar al je gekoppelde apparaten.
  5. Wanneer je de melding op je gekoppelde apparaat ziet, klik je op Details.
  6. Klik op Doorgaan (web) of Ja (mobiel).
  7. Voer je nieuwe e-mailadres in.
  8. Klik op Verzenden

Je ontvangt een link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord in het postvak van je nieuwe e-mailadres. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen. Voer vervolgens je nieuwe wachtwoord in en druk op Verzenden.

Nadat je wachtwoord opnieuw is ingesteld, wordt het e-mailadres van je Dropbox-account vervangen door je nieuwe e-mailadres.

Wat je moet doen als de bovenstaande stappen niet werken

Zoals te lezen is in dit artikel, kunnen we je uit veiligheidsoverwegingen niet helpen met het herstellen van de toegang tot je Dropbox-account als je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres van het account en niet weet wat het wachtwoord is. Alleen de e-mailprovider kan toegang tot een e-mailaccount herstellen. Als je dankzij de e-mailprovider opnieuw toegang krijgt tot je e-mail, kun je een link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord voor je Dropbox-account aanvragen.