{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Komt mijn Acer-apparaat in aanmerking voor de actie voor opslagruimte in Dropbox?

Secties in dit artikel:

Wat houdt de Dropbox-actie voor Acer-apparaten in?

Wanneer je Dropbox gebruikt op een Acer-apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, wordt het gemakkelijker dan ooit om je belangrijkste documenten, foto's en video's overal te bekijken en met anderen te delen.

Bepaalde computermodellen van Acer die in bepaalde landen na juli 2018 zijn gekocht, komen mogelijk in aanmerking voor 25 GB gratis Dropbox-opslagruimte gedurende 12 maanden na aankoopdatum. Deze actie geldt voor gebruikers die een nieuw Dropbox-account maken met de Acer Jumpstart-configuratiestappen.

Actievoorwaarden en vereisten om in aanmerking te komen

Hoe lang is de extra opslagruimte uit de actie geldig?

De 25 GB opslagruimte van deze actie voor bepaalde modellen van Acer-apparaten is 12 maanden geldig vanaf de datum waarop deze opslagruimte wordt geactiveerd.

Welke Acer-apparaten komen in aanmerking voor de actie?

De actie is momenteel beschikbaar voor bepaalde modellen van Acer-computers.

Hoe weet ik of mijn apparaat in aanmerking komt?

Je apparaat komt mogelijk in aanmerking als je tijdens de Acer Jumpstart-stappen een bericht ziet met de vraag om Dropbox te installeren en een nieuw Dropbox-account te maken.

Wil je gebruikmaken van de actie, dan moet je op dit bericht klikken en de stappen volgen om Dropbox te installeren en een nieuw account te maken. Vervolgens moet je de volgende 2 stappen van de handleiding Aan de slag voltooien.

• Voeg bestanden toe aan je Dropbox-map
  • Installeer Dropbox op een ander apparaat of andere computer die je gebruikt

Hoe voltooi ik de stappen uit de handleiding Aan de slag om de gratis opslagruimte te ontvangen?

Als ik meerdere apparaten heb gekocht die in aanmerking komen voor de actie, kan ik dan meerdere keren gebruikmaken van dezelfde aanbieding?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts één keer gebruikmaken van een bepaalde actie. Je kunt bijvoorbeeld de Acer-actie met 25 GB voor 12 maanden maar één keer gebruiken.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee, de opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er zijn tal van redenen waarom je mogelijk niet in aanmerking komt om gebruik te maken van de opslagruimte uit de actie:

• Je hebt al gebruikgemaakt van een actie op een Acer-apparaat. Je komt slechts eenmaal in aanmerking voor een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld maar eenmaal gebruikmaken van de Acer-actie met 25 GB opslagruimte voor 12 maanden, zelfs als je meerdere Acer-apparaten koopt die in aanmerking komen.
  • Je hebt je aangemeld bij een bestaand Dropbox-account. Deze actie geldt alleen voor nieuwe Dropbox-accounts die tijdens de Acer Jumpstart-configuratie zijn gemaakt.
  • Je hebt tijdens de Acer Jumpstart-stappen geen bericht gezien met de vraag om een nieuw Dropbox-account te maken.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat. Per apparaat kan slechts eenmaal van een actie gebruik worden gemaakt.
  • Je apparaat komt mogelijk niet in aanmerking voor de actie vanwege uitzonderingen die bepaalde landen of verkooppunten hebben gemaakt.

Gebruikmaken van de actie

Hoe kan ik op mijn Acer-computer de opslagruimte van de actie activeren?

Als je apparaat in aanmerking komt, doe je volgende om je opslagruimte te activeren:

1. Klik tijdens de Acer Jumpstart-stappen op het bericht met de vraag om Dropbox te installeren en een nieuw Dropbox-account te maken en voer dit proces helemaal uit.
  2. Voer de volgende 2 stappen van de handleiding Aan de slag uit:
    • Voeg bestanden toe aan je Dropbox-map
    • Installeer Dropbox op een ander apparaat of andere computer die je gebruikt

Belangrijke opmerking: Je moet klikken op het bericht in de Acer Jumpstart-stappen om te zorgen dat je computer in aanmerking komt voor de opslagruimte van de actie. Als je deze stap overslaat en Dropbox later zelf installeert, kom je niet in aanmerking voor de opslagruimte van de actie.

Je Acer-computer koppelen aan Dropbox

Vóór welke datum moet ik de opslagruimte activeren?

Je moet binnen 12 maanden na aankoop van het apparaat gebruikmaken van de actie.

Het lukt me niet de opslagruimte van de actie te activeren op een apparaat dat in aanmerking komt. Wat moet ik doen?

Als je de opslagruimte van de actie niet kunt activeren op een apparaat dat in aanmerking komt, controleer je het volgende:

• Heb je de 2 stappen van onze handleiding Aan de slag voltooid?
  • Heb je gebruikgemaakt van een andere Acer-actie? Elke gebruiker kan slechts eenmaal gebruikmaken van een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld de Acer-actie voor 25 GB gedurende 12 maanden maar één keer gebruiken.
  • Is je apparaat opnieuw ingericht of was het eerder van iemand anders? De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe apparaat waarvoor de actie geldt.
  • Heb je Dropbox geïnstalleerd via het bericht uit de Acer Jumpstart-stappen? Wil je aanmerking komen, dan moet je Dropbox installeren via het bericht uit de Acer Jumpstart-stappen.

Hoe weet ik of het gelukt is gebruik te maken van de actie?

Je kunt je extra opslagruimte uit de actie controleren door naar je accountpagina te gaan en op Alle verdiende opslagruimte weergeven te klikken.

Wanneer eindigt de actie?

Hoe controleer ik wanneer de extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Je kunt controleren op welke datum je extra opslagruimte is toegekend door naar je accountpagina te gaan en op Alle verdiende opslagruimte weergeven te klikken. De extra opslagruimte vervalt 12 maanden na deze datum.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie vervalt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, wordt je teruggezet naar 2 GB plus de eventuele opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen.

Als je na de vervaldatum je limiet overschrijdt, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in je Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Eerdere Acer-acties en actievoorwaarden

Dropbox heeft voorheen verschillende andere acties voor Acer-apparaten ondersteund. Mocht je een Acer-apparaat na juli 2018 hebben gekocht, dan kom je mogelijk in aanmerking voor de actie van 25 GB die in dit artikel wordt vermeld. Als je je Acer-apparaat vóór december 2015 hebt gekocht, zie je mogelijk een oudere actie:

• Bepaalde computermodellen van Acer voor consumenten die in bepaalde landen tussen januari 2014 en december 2015 zijn gekocht, kwamen mogelijk in aanmerking voor 15 GB gratis Dropbox-opslagruimte gedurende 3 maanden.
  • Nieuwe Acer Iconia B1-810-tablets die in bepaalde landen tussen januari 2014 en december 2015 zijn gekocht, kwamen mogelijk in aanmerking voor 10 GB gratis Dropbox-opslagruimte gedurende 3 maanden.
  • Bij bepaalde Acer-tablets die vóór het najaar 2014 zijn aangeschaft, hoort mogelijk een andere actie.

De voorwaarden van de huidige actie en de vorige acties vind je hieronder.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 1 jaar voor Acer-computers (huidige actie)

Voor Acer-computers die na juli 2018 zijn gekocht en waarop het Dropbox-bericht tijdens de Acer Jumpstart-stappen wordt weergegeven, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox, en (b) twee stappen van de Dropbox-handleiding Aan de slag voltooit (bestanden toevoegen aan de Dropbox-map en Dropbox installeren op een ander apparaat of andere computer van de gebruiker). Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement gedurende 12 maanden vanaf de datum waarop gebruikgemaakt wordt van de actie, 25 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor een enkel account. Wanneer de actieperiode van 12 maanden eindigt, wordt de 25 GB opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Voor het gebruik van Dropbox gelden de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 3 maanden voor Acer-tablets (eerdere actie)

Voor Acer-tablets waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox binnen 90 dagen na de aankoop van het apparaat voltooit. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement drie maanden lang 10 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een niet-Acer-apparaat. Wanneer de actieperiode van drie maanden eindigt, wordt de 10 GB opslagruimte uit de actie die was toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox is onderhevig aan de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Actie niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 3 maanden voor Acer-computers (eerdere actie)

Voor nieuwe Acer-computers waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en (b) handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit binnen 90 dagen nadat het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, is gekoppeld aan het Dropbox-account. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement drie maanden lang 15 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een niet-Acer-apparaat. Wanneer de actieperiode van drie maanden eindigt, wordt de 15 GB opslagruimte uit de actie die was toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox is onderhevig aan de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Actie niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 6 maanden voor Acer-apparaten (eerdere actie)

Voor nieuwe tablets van Acer waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en die (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit binnen 90 dagen nadat het in aanmerking komende apparaat is gekoppeld aan een Dropbox-account. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement zes maanden lang 28 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox aan gebruikers met een gratis account biedt. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor een enkel account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een niet-Acer-apparaat. Wanneer de actieperiode van zes maanden eindigt, wordt de 28 GB opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Voor het gebruik van Dropbox gelden de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië of de regio van de Krim.