Gebruikmaken van de actie voor 100 GB van Acer en Dropbox

Bijgewerkt Nov 06, 2023

Als je onlangs een Acer-computer hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 100 GB extra Dropbox-opslagruimte.

Je kunt als volgt gebruikmaken van deze actie:

1. Klik op het Dropbox-pictogram op de taakbalk om Dropbox te installeren op je Acer-computer.
  2. Registreer je voor een Dropbox-account door je gegevens in te vullen op deze pagina. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.

Veelgestelde vragen

Hoelang is de actie geldig?

De actie is 12 maanden geldig voor alle nieuwe en bestaande gebruikers.

Als ik verschillende apparaten heb gekocht die voor de actie in aanmerking komen, kan ik dan verschillende keren van dezelfde aanbieding gebruikmaken?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts eenmaal gebruikmaken van een bepaalde actie.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee, de opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor de opslagruimte uit de actie:

• Je komt slechts één keer in aanmerking voor een bepaald type actie.
    • Je kunt niet vaker dan één keer gebruikmaken van de Acer-actie, ook niet als je meerdere Acer-apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat niet standaard op je apparaat.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat.
    • Per apparaat kan slechts eenmaal van een actie voor meer opslagruimte gebruik worden gemaakt.
  • Je apparaat komt mogelijk niet in aanmerking voor de actie vanwege uitzonderingen die bepaalde landen of verkooppunten hebben gemaakt.

Voorwaarden van de Dropbox-actie voor Acer-apparaten

Voor Acer-computers waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die voldoet aan bovenstaande criteria. Met de actie krijgt één persoonlijk Dropbox-account gedurende een vaste periode extra opslagruimte bovenop de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account (de precieze periode en hoeveelheid opslagruimte worden hierboven vermeld). Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één aanbieding van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een niet-Acer-apparaat. Na afloop van de actieperiode wordt de extra opslagruimte van de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox is onderworpen aan de servicevoorwaarden, het privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië, de Krim-regio en andere landen waar de Dropbox-service wettelijk verboden is.