Komt mijn Acer-apparaat in aanmerking voor de actie voor opslagruimte in Dropbox?

Gedeelten in dit artikel:

Wat houdt de Dropbox-actie voor Acer-apparaten in?

Wanneer je Dropbox gebruikt op een Acer-apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, wordt het gemakkelijker dan ooit om je belangrijkste documenten, foto's en video's overal te bekijken en met anderen te delen.

Bepaalde computermodellen van Acer voor consumenten die in bepaalde landen zijn gekocht in mei 2015 of later, komen in aanmerking voor drie maanden gratis 15 GB opslagruimte bij Dropbox.

Als je in bepaalde landen op enig moment in of na het najaar 2014 een nieuwe Acer Iconia B1-810-tablet hebt aangeschaft, kom je mogelijk in aanmerking voor 10 GB extra Dropbox-opslagruimte gedurende drie maanden.

Bij bepaalde Acer-tablets die vóór het najaar 2014 zijn aangeschaft, hoort mogelijk een andere actie. Zie voor meer informatie het gedeelte Voorwaarden van de Dropbox-actie van 6 maanden voor Acer-apparaten .

Actievoorwaarden en vereisten om in aanmerking te komen

Hoe lang is de extra opslagruimte uit de actie geldig?

De 10 GB opslagruimte op Acer-tablets is drie maanden geldig. De actie moet binnen 90 dagen na aankoop van het apparaat worden gebruikt.

De 15 GB opslagruimte op Acer-computers is drie maanden geldig. Je moet gebruikmaken van de actie binnen 90 dagen nadat je het in aanmerking komende apparaat hebt gekoppeld aan je Dropbox-account.

Welke Acer-apparaten komen in aanmerking voor de actie?

De actie is momenteel beschikbaar voor de Acer Iconia B1-810-tablet en een beperkt aantal Acer-computers.

Hoe weet ik of mijn apparaat in aanmerking komt?

Je apparaat komt mogelijk in aanmerking als aan de volgende vereisten is voldaan:

• De Dropbox-app staat standaard op je Acer-tablet EN
  • Je provider neemt deel aan de actie OF
  • Het Dropbox-installatieprogramma staat standaard op je Acer-computer.

Wil je gebruikmaken van de actie? Voltooi minimaal 5 stappen uit de handleiding Aan de slag.

Als ik meerdere apparaten heb gekocht die in aanmerking komen voor de actie, kan ik dan meerdere keren gebruikmaken van dezelfde aanbieding?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts eenmaal gebruikmaken van een bepaalde actie. Je kunt bijvoorbeeld de Acer-actie voor 10 GB gedurende drie maanden maar één keer gebruiken.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee, de opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er zijn tal van redenen waarom je mogelijk niet in aanmerking komt om gebruik te maken van de opslagruimte uit de actie:

• Je hebt al gebruikgemaakt van een actie op een Acer-apparaat. Je komt slechts eenmaal in aanmerking voor een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Acer-actie voor 10 GB opslagruimte gedurende drie maanden, ook niet als je meerdere Acer-apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat standaard niet op je apparaat.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat. Per apparaat kan slechts eenmaal van een actie gebruik worden gemaakt.
  • Je apparaat komt mogelijk niet in aanmerking voor de actie vanwege uitzonderingen die bepaalde landen of verkooppunten hebben gemaakt.

Hoe weet ik of Dropbox standaard op mijn apparaat staat?

Als Dropbox standaard op je Acer-tablet staat, is de Dropbox-app al op je apparaat geïnstalleerd zonder dat je de app hoeft te downloaden uit de Google Play Store.

Als Dropbox standaard op je Acer-computer staat, stond het pictogram van het Dropbox-installatieprogramma al op het bureaublad van je computer toen je de computer de eerste keer hebt opgestart.

Gebruikmaken van de actie

Hoe kan ik op mijn Acer-tablet gebruikmaken van de opslagruimte uit de actie?

Als je apparaat voor de actie in aanmerking komt, moet je de volgende stappen uitvoeren om je opslagruimte te claimen:

1. Registreer je of meld je aan via de Dropbox-app op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt om het aan Dropbox te koppelen.
  2. Voltooi binnen 90 dagen minimaal 5 stappen uit de handleiding Aan de slag.

Hoe kan ik op mijn Acer-computer gebruikmaken van de opslagruimte uit de actie?

Als je computer in aanmerking komt voor de actie, moet je de volgende stappen uitvoeren om gebruik te maken van je opslagruimte:

1. Gebruik het installatieprogramma dat al op het apparaat staat, om dit apparaat aan Dropbox te koppelen.
  2. Registreer je of meld je aan bij een Dropbox-account via de Dropbox-app op dit apparaat.
  3. Voltooi binnen 90 dagen na het koppelen van je apparaat dat voor de actie in aanmerking komt aan je Dropbox-account minimaal 5 stappen uit de handleiding Aan de slag.

Hoe koppel ik mijn Acer-computer aan Dropbox?

Als je Dropbox wilt installeren op je Acer-computer, dubbelklik je op het Dropbox-pictogram op je bureaublad. (Als je het Dropbox-installatieprogramma niet vindt op je Acer-computer, kun je het hier downloaden.)

Koppel je Acer-computer aan Dropbox.

Je kunt je registreren voor een nieuw Dropbox-account door op deze pagina je gegevens in te vullen. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.

Als de installatie van Dropbox is voltooid, wordt de volgende pagina weergegeven:

Koppel je Acer-computer aan Dropbox.

Je moet gebruikmaken van het Acer-installatieprogramma op het bureaublad van je computer of het Acer-installatieprogramma voor de Dropbox-app op onze website. Als je eerder een andere versie van Dropbox hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld vanaf de Dropbox-website, moet je die versie eerst verwijderen. Raadpleeg dit artikel als je een eerdere versie van Dropbox wilt verwijderen.

Vóór welke datum moet ik gebruikmaken van de opslagruimte?

De actie moet binnen 90 dagen na aankoop van het apparaat worden gebruikt. Je moet je registreren of aanmelden bij Dropbox op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt en binnen 90 dagen na aankoop van je apparaat vijf van de stappen uit de handleiding Aan de slag voltooien.

Het lukt me niet gebruik te maken van de actie voor extra opslagruimte op een apparaat dat daarvoor in aanmerking komt. Wat kan ik doen?

Als het niet lukt gebruik te maken van de extra opslagruimte uit de actie op een apparaat dat wel daarvoor in aanmerking komt, kun je het volgende controleren:

• Heb je minimaal 5 stappen uit de handleiding Aan de slag voltooid? Denk eraan dat je deze stappen moet voltooien binnen 90 dagen na aankoop van het apparaat dat hiervoor in aanmerking komt.
  • Heb je je met een ander Dropbox-account aangemeld bij de Dropbox-app? Je kunt alleen gebruikmaken van de actie met het eerste Dropbox-account dat je hebt gebruikt om je aan te melden bij Dropbox op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt. De actie mag niet worden overgedragen aan een ander account. Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres waarmee je je voor het eerst op je apparaat bij Dropbox hebt aangemeld, kun je niet van de actie gebruikmaken.
  • Heb je gebruikgemaakt van een andere Acer-actie? Per gebruiker kan slechts eenmaal gebruik worden gemaakt van een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld de Acer-actie voor 10 GB gedurende drie maanden maar één keer gebruiken.
  • Is je apparaat opnieuw ingericht of was het eerder van iemand anders? De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe apparaat waarvoor de actie geldt.
  • Heb je Dropbox geïnstalleerd met de snelkoppeling naar het installatieprogramma op het bureaublad van je Acer-computer? Je moet gebruikmaken van het Acer-installatieprogramma op het bureaublad van je computer of het Acer-installatieprogramma voor de Dropbox-app op onze website. Als je eerder een andere versie van Dropbox hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld vanaf de Dropbox-website, moet je die versie eerst verwijderen. Raadpleeg dit artikel als je een eerdere versie van Dropbox wilt verwijderen.

Hoe weet ik of het gelukt is gebruik te maken van de actie?

Je kunt je extra opslagruimte uit de actie controleren door naar je accountpagina te gaan en op Alle verdiende opslagruimte weergeven te klikken.

Wanneer eindigt de actie?

Hoe controleer ik wanneer de extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Je kunt controleren wanneer je extra opslagruimte uit de actie vervalt door naar je accountpagina te gaan en op Alle verdiende opslagruimte weergeven te klikken.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie vervalt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, wordt je teruggezet naar 2 GB plus de eventuele opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen.

Als je na de vervaldatum je limiet overschrijdt, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in je Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 3 maanden voor Acer-tablets

Voor Acer-tablets waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox binnen 90 dagen na de aankoop van het apparaat voltooit. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement drie maanden lang 10 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een niet-Acer-apparaat. Wanneer de actieperiode van drie maanden eindigt, wordt de 10 GB opslagruimte uit de actie die was toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox is onderhevig aan de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Actie niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 3 maanden voor Acer-computers

Voor nieuwe Acer-computers waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en (b) handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit binnen 90 dagen nadat het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, is gekoppeld aan het Dropbox-account. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement drie maanden lang 15 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een niet-Acer-apparaat. Wanneer de actieperiode van drie maanden eindigt, wordt de 15 GB opslagruimte uit de actie die was toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox is onderhevig aan de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Actie niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 6 maanden voor Acer-apparaten

Voor nieuwe computers van Acer waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en die (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit binnen 90 dagen nadat het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, is gekoppeld aan het Dropbox-account. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement zes maanden lang 28 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt per account slechts in aanmerking voor één actie van dit type. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan Acer. Wanneer de actieperiode van zes maanden eindigt, wordt de 28 GB opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Voor het gebruik van Dropbox gelden de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië of de regio van de Krim.