Kom ik in aanmerking voor de actie van ASUS en Dropbox voor gratis opslagruimte?

Sommige ASUS-computers worden geleverd met een actie voor extra opslagruimte in Dropbox. Deze actie is in bepaalde landen beschikbaar op nieuwe ASUS-computers die zijn gekocht vanaf mei 2015.

De hoeveelheid opslagruimte en de duur van de actie zijn afhankelijk van hoe je Dropbox kunt downloaden op je nieuwe computer:

• 25 GB voor 6 maanden: als je het Dropbox-pictogram ziet op het bureaublad van je computer wanneer je deze voor de eerste keer aanzet, kom je in aanmerking voor 25 GB opslagruimte gedurende 6 maanden.
  • 25 GB voor 12 maanden: als je het Dropbox-pictogram ziet in de Giftbox van je computer, heb je recht op 25 GB gedurende 12 maanden.

Als het Dropbox-pictogram niet op het bureaublad of in de Giftbox van je computer staat, kom je niet in aanmerking voor deze actie. Zie ook de aanvullende voorwaarden en regels voor deze actie.

Gedeelten in dit artikel:

Actievoorwaarden en vereisten om in aanmerking te komen

De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie voor Dropbox-opslagruimte op ASUS-computers:

• De actie is alleen beschikbaar voor nieuwe Dropbox-gebruikers.
  • Je moet je ASUS-apparaat koppelen aan een nieuw Dropbox-account.
  • De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Je kunt geen gebruikmaken van deze actie als je al een andere Dropbox-aanbieding hebt geactiveerd op dit apparaat, zelfs met een ander Dropbox-account

Hoe lang is de extra opslagruimte uit de actie geldig?

• 25 GB voor 6 maanden: als je het Dropbox-pictogram ziet op het bureaublad van je computer wanneer je deze voor de eerste keer aanzet, kom je in aanmerking voor 25 GB opslagruimte gedurende 6 maanden.
  • 25 GB voor 12 maanden: als je het Dropbox-pictogram ziet in de Giftbox van je computer, heb je recht op 25 GB gedurende 12 maanden.

Hoe weet ik of mijn apparaat in aanmerking komt?

Je ASUS-apparaat komt in aanmerking in een van de volgende gevallen:

• Het Dropbox-installatieprogramma is vooraf geladen op het bureaublad van je ASUS-apparaat.
  • Dropbox is beschikbaar in de Giftbox op je ASUS-apparaat.

Als ik verschillende apparaten heb gekocht die voor de actie in aanmerking komen, kan ik dan verschillende keren van dezelfde aanbieding gebruikmaken?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts één keer gebruikmaken van de actie voor ASUS-apparaten.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee. De opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van een nieuw apparaat dat in aanmerking komt voor de actie.

Gebruikmaken van de actie

Als je computer in aanmerking komt voor de actie, kun je op drie manieren de opslagruimte opeisen:

• Met het Dropbox-installatieprogramma dat vooraf is geladen op het bureaublad van je ASUS-apparaat
  • Met de door ASUS aanbevolen apps
  • Via de Giftbox van ASUS

Gebruikmaken van de actie als het Dropbox-installatieprogramma op het bureaublad van je apparaat staat

Als Dropbox vooraf is geladen, zie je het pictogram van het Dropbox-installatieprogramma op het bureaublad van je computer wanneer je die voor het eerst inschakelt. In dit geval dubbelklik je op dit pictogram en volg je de instructies voor het installeren van Dropbox en het maken van een Dropbox-account. Voltooi vervolgens minimaal vijf van de zeven stappen uit de handleidingAan de slag.

Gebruikmaken van de actie via de door ASUS aanbevolen apps

Wanneer je je ASUS-apparaat voor de eerste keer aanzet, bevat de widget met aanbevolen apps een selectie van de apps die je kunt installeren. Dropbox is doorgaans al geselecteerd. Klik op de knop Installeren en volg de instructies voor het uitvoeren van de installatie en het maken van een Dropbox-account.

Door ASUS aanbevolen apps

Gebruikmaken van de actie via de Giftbox van ASUS

Je ASUS-apparaat wordt geleverd met de ASUS Giftbox en Dropbox wordt vermeld in de sectie Exclusives. Dit is alleen het geval als Dropbox nog niet is geïnstalleerd op je ASUS-apparaat.

Klik op de knop Installeren en volg de instructies voor het installeren van Dropbox en het maken van een Dropbox-account.

Het lukt me niet gebruik te maken van de actie voor extra opslagruimte op een apparaat dat wel daarvoor in aanmerking komt. Kan ik hulp krijgen?

Als het niet lukt gebruik te maken van de extra opslagruimte uit de actie op een apparaat dat wel in aanmerking komt, controleer je het volgende:

• Heb je de ASUS-computer gekoppeld aan een bestaand Dropbox-account?
    • Deze actie geldt alleen voor nieuwe Dropbox-gebruikers.
  • Heb je minimaal 5 stappen uit de handleiding Aan de slag voltooid?
  • Heb je je met een ander Dropbox-account aangemeld bij Dropbox?
    • Je kunt alleen gebruikmaken van de actie via het Dropbox-account dat je hebt gemaakt op het apparaat dat in aanmerking komt. Je moet je ook op dat apparaat via dit nieuwe account aanmelden bij Dropbox. De actie kan niet worden overgedragen aan een ander account. Je kunt geen gebruikmaken van de actie als je geen toegang meer hebt tot het eerste e-mailadres dat je hebt gebruikt om je Dropbox-account te maken.
  • Heb je gebruikgemaakt van een andere ASUS-actie?
    • Per gebruiker kan slechts eenmaal gebruik worden gemaakt van een bepaald type actie.
  • Is je apparaat opnieuw ingericht of was het eerder van iemand anders?
    • De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van een nieuw apparaat dat in aanmerking komt.
  • Heb je Dropbox geïnstalleerd met de snelkoppeling naar het installatieprogramma op het bureaublad of via de Dropbox-link in de ASUS Giftbox?
    • Als je eerder een andere versie van Dropbox hebt geïnstalleerd, moet je die versie verwijderen en vervolgens Dropbox installeren vanaf het bureaublad of vanuit de Giftbox.

Hoe weet ik of het gelukt is gebruik te maken van de actie?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Zoek de actie voor Asus op onder Meer opslagruimte verdienen.

Wanneer eindigt de actie?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Onder Meer opslagruimte verdienen kun je de actie voor Asus zien, samen met de vervaldatum.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie vervalt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, wordt je teruggezet naar 2 GB plus de eventuele opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen. Als je na de vervaldatum je limiet overschrijdt, kun je geen bestanden meer opslaan in Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Voorwaarden voor de Dropbox-actie van twaalf maanden opslagruimte voor ASUS-apparaten

Voor computers van ASUS waarop de Dropbox-app vooraf is geladen, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert voor Dropbox en die (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement zes of twaalf maanden lang (afhankelijk van het gekochte ASUS-apparaat) 25 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt per account slechts in aanmerking voor één actie van dit type. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan ASUS. Wanneer de actieperiode van zes of twaalf maanden eindigt, wordt de 25 GB opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan het account van een gebruiker op de Dropbox-service, automatisch verwijderd. Voor het gebruik van Dropbox gelden de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox, die beschikbaar zijn op http://www.dropbox.com/terms. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië en de regio van de Krim.

Ondersteuning via Twitter

Contact support