Wat is Dropbox Professional?

Dropbox Professional is het meest geavanceerde abonnement van onze drie abonnementen voor individuele gebruikers. Professional bevat alle geweldige functies van Dropbox Plus, inclusief bescherming voor verloren of gestolen apparaten en 1 TB opslagruimte. Het bevat ook een aantal zeer krachtige functies die niet beschikbaar zijn in andere abonnementen voor individuele gebruikers, waaronder:

Slimme synchronisatie

Slimme synchronisatie is een functie van Dropbox waarmee je opslagruimte op de harde schijf kunt besparen. Je kunt vanaf je computer bij elk bestand en elke map in je Dropbox-account, terwijl ze vrijwel geen opslagruimte op de harde schijf innemen. Slimme synchronisatie is beschikbaar voor klanten met een Dropbox Professional- of Dropbox Business-abonnement. Met Slimme synchronisatie kun je het volgende doen:

• Aangeven of specifieke bestanden of mappen alleen online of lokaal op je computer beschikbaar zijn.
  • Een standaardsynchronisatie-instelling selecteren voor nieuwe bestanden en mappen die met je worden gedeeld.

Meer informatie over Slimme synchronisatie van Dropbox

Showcase

Showcase is een nieuwe manier om te delen met Dropbox. Met Showcase kun je bestanden selecteren in je Dropbox-account, ze op één pagina rangschikken en ze vervolgens delen met anderen. Je kunt ook bijhouden wie de bestanden in een showcase bekijkt, downloadt of er opmerkingen aan toevoegt. Showcase is een geweldige manier om je werk te presenteren en je merknaam, aangepaste lay-outs en bijschriften toe te voegen.

Meer informatie over Dropbox Showcase

Support met prioriteit via chat

Gebruikers van Dropbox Professional hebben toegang tot support met prioriteit via chat. Dit betekent dat we vaak al binnen enkele minuten een vraag kunnen beantwoorden (tijdens normale kantooruren).

Meer informatie over de supportopties die beschikbaar zijn bij Dropbox Professional

Versiegeschiedenis van bestanden

Voor Dropbox Professional bewaren we de versiegeschiedenis van je bestanden gedurende 120 dagen (of langer, als je al Uitgebreide versiegeschiedenis hebt). Dit betekent dat je een wijziging in een bestand op elk moment binnen die 120 dagen ongedaan kunt maken.

Meer informatie over de versiegeschiedenis van bestanden

Functies voor gedeelde links

Dropbox Professional-gebruikers hebben meer controle over wat ze delen en hoe:

• Wachtwoorden voor gedeelde links: creëer een extra beveiligingslaag, zodat alleen mensen met het unieke bestandswachtwoord toegang hebben tot je link.
  • Vervaldatums voor gedeelde links: bescherm je vertrouwelijke bestanden door een vervaldatum voor gedeelde links in te stellen. Na de vervaldatum werkt de link niet meer.
  • Alleen-lezen machtigingen: selecteer of ontvangers de bestanden in een gedeelde map kunnen bewerken of alleen kunnen weergeven.

Lezersgeschiedenis

Met de lezersgeschiedenis kunnen klanten in Professional zien of iemand met wie ze een bestand hebben gedeeld, het bestand op dat moment bekijkt of wanneer die persoon het bestand voor het laatst heeft bekeken.

Meer informatie over de lezersgeschiedenis

Volledige tekst doorzoeken

Met zoekopdrachten in volledige tekst kun je veel meer dan alleen de namen van bestanden vinden. Je kunt bestandsnamen, extensies en de inhoud van bestanden (ook van Paper-documenten) doorzoeken zodat je meteen vindt wat je zoekt. Dergelijke zoekopdrachten zijn niet hoofdlettergevoelig en hierbij worden aangepaste spellingcorrecties toegepast op je zoektermen.

Meer informatie over zoeken in volledige tekst

Hoe kan ik Dropbox Professional kopen?

Je kunt Dropbox Professional op twee manieren kopen:

Op dropbox.com

Ga naar dropbox.com/plans als je Dropbox Professional wilt kopen via onze website.

In een online store voor mobiele apps

Wanneer je op een iOS-apparaat wilt upgraden van Dropbox Plus naar Professional, vind je meer informatie in dit artikel. Als je Dropbox Professional wilt kopen via een app store, kun je dit helpartikel raadplegen.

Wat is het verschil tussen Dropbox Basic, Plus en Professional? Hoeveel kost elk abonnement?

Op de vergelijkingspagina voor Dropbox-abonnementen vind je een vergelijking tussen de verschillende abonnementen. Je vindt hier ook de prijs van elk abonnement.

Ondersteuning via Twitter

Contact support