Meer opslagruimte verdienen door Dropbox aan te bevelen bij vrienden

Je kunt extra opslagruimte verdienen door je vrienden uit te nodigen om Dropbox te proberen:

• Basic-accounts krijgen 500 MB per aanbeveling en kunnen maximaal 16 GB verdienen.
  • Plus-accounts krijgen 1 GB per aanbeveling en kunnen maximaal 32 GB verdienen.

Ga als volgt te werk om Dropbox aan te bevelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Abonnement.
    • Als je een zakelijk en persoonlijk account hebt gekoppeld, selecteer je het tabblad Persoonlijk.
  5. Klik op Een vriend uitnodigen.

Nadat je de aanbeveling hebt verzonden, moet de ontvanger de volgende stappen uitvoeren, want anders ontvangen jullie de bonusruimte niet:

Opmerking: het delen van een map komt niet in aanmerking als aanbeveling.

Waar vind ik de status van de uitnodigingen die ik heb voor aanbevelingen heb verzonden?

De status controleren van de aanbevelingen die je hebt verzonden:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik om het tabblad Abonnement te openen.
    • Heb je een zakelijk en persoonlijk account gekoppeld? Klik om het tabblad Persoonlijk te openen.
  5. Klik op Alle verdiende opslagruimte weergeven in het gedeelte Meer opslagruimte verdienen.
  6. De aanbevelingsstatus staat in de kolom Verdiende opslagruimte.

Meer informatie over de verschillende aanbevelingsstatussen

Ontvang ik nog steeds een tegoed als een van mijn vrienden zich met een ander e-mailadres registreert?

Als je vriend zich registreert voor een account via de aanbevelingslink in de uitnodiging, ontvang jij bonusruimte voor de aanbeveling. Het e-mailadres dat de aanbevolen gebruiker gebruikt om zich te registreren hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarnaar je de uitnodiging met de aanbevelingslink hebt verzonden.

Als je vriend aanbevelingen van meerdere afzenders ontvangt, wordt de bonusruimte alleen toegekend aan de afzender van de link die wordt gebruikt.

Kan ik bonusruimte verdienen voor aanbevelingen die zijn verzonden via mijn gratis Dropbox-team?

Als je lid bent van een gratis team, ontvang je geen bonussen voor aanbevelingen via je zakelijke teamaccount. Als je een bonus wilt toepassen op je persoonlijke account, neem je contact op met Dropbox Support.

Android

Hoe kan ik bonusopslagruimte verdienen door de Dropbox-desktopapp aan te bevelen bij vrienden?

1. Tik in de linkerbovenhoek van de app op de menuknop.
  2. Tik op het tandwielpictogram (of Instellingen in oudere versies van de app).
  3. Tik op Vrienden uitnodigen.

Er wordt een e-mail met een unieke aanbevelingscode gegenereerd. Jij en de aanbevolen gebruiker ontvangen 500 MB bonusruimte als de aanbevolen gebruiker alle vereiste stappen voltooit.

iPhone

Hoe kan ik bonusopslagruimte verdienen door de iPhone-app aan te bevelen bij vrienden?

1. Tik op het tabblad Instellingen (het tandwielpictogram) onderaan het scherm.
  2. Tik op Je vrienden over Dropbox vertellen.

Er wordt een e-mail met een unieke aanbevelingscode gegenereerd. Jij en de aanbevolen gebruiker ontvangen 500 MB bonusruimte als de aanbevolen gebruiker alle vereiste stappen voltooit.