{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe je meer opslagruimte verdient door vrienden uit te nodigen

Je kunt extra opslagruimte verdienen door je vrienden uit te nodigen om Dropbox te proberen:

• Dropbox Basic-accounts krijgen 500 MB per aanbeveling en kunnen maximaal 16 GB verdienen.
  • Dropbox Plus- en Professional-accounts krijgen 1 GB per aanbeveling en kunnen maximaal 32 GB verdienen.

Iemand uitnodigen vanaf dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Abonnement.
    • Als je een zakelijk en persoonlijk account hebt gekoppeld, selecteer je het tabblad Persoonlijk.
  5. Klik op Een vriend uitnodigen.

Nadat je de aanbeveling hebt verzonden, moet de ontvanger de volgende stappen uitvoeren, want anders ontvangen jullie de bonusruimte niet:

Opmerking: het delen van een map komt niet in aanmerking als aanbeveling.

Iemand uitnodigen vanaf je Android-apparaat:

1. Open de Dropbox-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op de knop Menu.
  3. Tik op Instellingen en daarna op Vrienden uitnodigen.
  4. Tik op een naam in je lijst met contactpersonen om die persoon te selecteren.
  5. Tik op het vinkje om de uitnodiging te verzenden nadat je alle contactpersonen hebt geselecteerd die je wilt uitnodigen voor Dropbox.

Als je de contactgegevens van degene die je wilt uitnodigen niet ziet, kun je die persoon via dropbox.com uitnodigen.

Vrienden uitnodigen voor Dropbox vanaf je iOS-telefoon:

1. Open de Dropbox-app op je iOS-apparaat.
  2. Tik op het persoonpictogram.
  3. Tik op het tandwielpictogram.
  4. Tik op Je vrienden over Dropbox vertellen.
  5. Tik op Vrienden uitnodigen.
  6. Typ de e-mailadressen van de vrienden die je wilt uitnodigen in de e-mail die wordt geopend.
  7. Tik op Verzenden om de uitnodiging te e-mailen.

Ontvang ik nog steeds een tegoed als een van mijn vrienden zich met een ander e-mailadres registreert?

Mits je vriend zich registreert voor een account via de aanbevelingslink in de uitnodiging, ontvang jij bonusruimte voor de aanbeveling. Het e-mailadres dat je vriend gebruikt om zich te registreren, hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarnaar je de uitnodiging met de aanbevelingslink hebt verzonden.

Als je vriend aanbevelingen van meerdere afzenders ontvangt, wordt de bonusruimte alleen toegekend aan de afzender van de link die wordt gebruikt.

Kan ik bonusruimte verdienen voor aanbevelingen die zijn verzonden via mijn gratis Dropbox-team?

Als je lid bent van een gratis team, ontvang je geen bonussen voor aanbevelingen via je zakelijke teamaccount. Wil je de bonus toepassen op je persoonlijke account, neem dan contact op met Dropbox Support.

De status van uitnodigingen bekijken die je hebt verzonden voor Dropbox-aanbevelingen

De status van je aanbevelingen controleren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen.
    • Als je een zakelijk en persoonlijk account hebt gekoppeld, selecteer je het tabblad Persoonlijk.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Klik op Alle verdiende opslagruimte weergeven in het gedeelte Meer opslagruimte verdienen.
  6. Bekijk de kolom Type bonus. Staat een opslagbonus vermeld als Aanbeveling, dan kun je de status van de aanbeveling zien onder Verdiende opslagruimte:
  • Uitnodiging verzonden: de aanbevolen gebruiker is uitgenodigd om Dropbox te gebruiken maar heeft zich nog niet geregistreerd voor Dropbox.
  • Wachten op installatie: de aanbevolen gebruiker heeft zich geregistreerd, maar heeft de desktopapp nog niet geïnstalleerd of zich hierin nog niet aangemeld.
  • Wachten op e-mailverificatie: de aanbevolen gebruiker heeft de desktopapp geïnstalleerd en zich hierin aangemeld, maar zijn e-mailadres nog niet geverifieerd.
  • Voltooid: jij en de aanbevolen gebruiker hebben de bonusruimte ontvangen.
  • Komt niet in aanmerking: de ontvanger komt niet in aanmerking voor het aanbevelingsprogramma.
    • Dit kan betekenen dat de ontvanger al een account heeft geregistreerd bij Dropbox of dat de ontvanger zich probeert te registreren op dezelfde computer als jij.
    • Is deze status volgens jou onjuist? Controleer het e-mailadres van de ontvanger en probeer het opnieuw.