Komt mijn HP-apparaat in aanmerking voor de actie voor opslagruimte in Dropbox?

Gedeelten in dit artikel:

Wat houdt de Dropbox-actie voor HP-apparaten in?

Wanneer je Dropbox gebruikt op een HP-apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, wordt het gemakkelijker dan ooit om je belangrijkste documenten, foto's en video's overal te bekijken en met anderen te delen.

Als je in bepaalde landen een consumentencomputer of Android-tablet van HP hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 25 GB extra Dropbox-opslagruimte.

• Als je het HP-apparaat vóór 23 oktober 2015 hebt gekocht, is de 25 GB bonusruimte zes maanden lang beschikbaar vanaf de datum van je activering.
  • Als je het HP-apparaat op of na 23 oktober 2015 hebt gekocht, is de 25 GB bonusruimte twaalf maanden lang beschikbaar vanaf de datum van je activering.

Welke HP-apparaten komen in aanmerking voor de actie voor Dropbox-opslagruimte?

Sommige nieuwe HP-, HP Pavilion- en HP Envy-laptops en -computers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. De actie is niet beschikbaar voor HP EliteBook, HP ProBook en HP ZBook.

Actievoorwaarden en vereisten om in aanmerking te komen

Hoe lang is de actie geldig?

• Als je het HP-apparaat vóór 23 oktober 2015 hebt gekocht, is de 25 GB bonusruimte zes maanden lang beschikbaar vanaf de datum van je activering.
  • Als je het HP-apparaat op of na 23 oktober 2015 hebt gekocht, is de 25 GB bonusruimte twaalf maanden lang beschikbaar vanaf de datum van je activering.

Als ik meerdere apparaten heb gekocht die in aanmerking komen voor de actie, kan ik dan meerdere keren gebruikmaken van dezelfde aanbieding?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts eenmaal gebruikmaken van een bepaalde actie.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee, de opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor de opslagruimte uit de actie:

• Je komt slechts eenmaal in aanmerking voor een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de HP-actie, ook niet als je meerdere HP-apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat niet standaard op je apparaat.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat. Per apparaat kan slechts eenmaal van een actie voor meer opslagruimte gebruik worden gemaakt.
  • Je apparaat komt mogelijk niet in aanmerking voor de actie vanwege uitzonderingen die bepaalde landen of verkooppunten hebben gemaakt.

Gebruikmaken van de actie

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Als je de 25 GB extra opslagruimte wilt ontvangen in je Dropbox-account, moet je de volgende stappen uitvoeren:

1. Gebruik het installatieprogramma dat op je apparaat staat dat voor de actie in aanmerking komt, om je apparaat aan Dropbox te koppelen.
  2. Registreer je of meld je aan via de Dropbox-app op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt om het aan Dropbox te koppelen.
  3. Voltooi binnen 90 dagen na het koppelen van je apparaat dat voor de actie in aanmerking komt aan je Dropbox-account minimaal 5 stappen uit de handleiding Aan de slag van Dropbox.

Hoe koppel ik mijn HP-computer aan Dropbox?

Als je Dropbox wilt installeren op je HP-computer, klik je op het Dropbox-pictogram op je bureaublad. Het volgende venster wordt vervolgens weergegeven (de onderstaande schermafdruk is voor de actie van zes maanden):

HP-webflow 1

Als je het Dropbox-installatieprogramma niet vindt op je HP-computer, kun je het hier downloaden.

Je kunt je registreren voor een nieuw Dropbox-account door op deze pagina je gegevens in te vullen. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.

Als de installatie van Dropbox is voltooid, wordt de volgende pagina weergegeven:

HP-webflow 4

Het lukt me niet gebruik te maken van de actie voor extra opslagruimte op een apparaat dat daarvoor in aanmerking komt. Wat kan ik doen?

Als het niet lukt gebruik te maken van de extra opslagruimte uit de actie op een apparaat dat wel daarvoor in aanmerking komt, kun je het volgende controleren:

• Heb je minimaal 5 van de 7 stappen uit de handleiding Aan de slag voltooid? Denk eraan dat je deze stappen moet uitvoeren binnen 90 dagen na het koppelen van je Dropbox aan je HP-apparaat.
  • Heb je je met een ander Dropbox-account aangemeld bij de Dropbox-app? Je kunt alleen gebruikmaken van de actie met het eerste Dropbox-account dat je hebt gebruikt om je aan te melden bij Dropbox op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt. De actie mag niet worden overgedragen aan een ander account. Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres waarmee je je voor het eerst op je apparaat bij Dropbox hebt aangemeld, kun je niet van de actie gebruikmaken.
  • Heb je gebruikgemaakt van een andere HP-actie? Elke gebruiker kan slechts één keer gebruikmaken van een bepaald type actie.

Wanneer eindigt de actie?

Hoe controleer ik wanneer de extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Je kunt controleren wanneer je extra opslagruimte uit de actie vervalt door naar je accountpagina te gaan en op Verdiende opslagruimte weergeven te klikken.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie vervalt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, wordt je teruggezet naar 2 GB, plus de eventuele opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen.

Als je na de vervaldatum je limiet overschrijdt, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in je Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van zes maanden voor HP-apparaten

Voor pc's en tablets van HP waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en die (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit binnen 90 dagen nadat het apparaat van HP dat voor de actie in aanmerking komt, is gekoppeld aan het Dropbox-account. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement zes maanden lang 25 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt per account slechts in aanmerking voor één actie van dit type. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan HP. Wanneer de actieperiode van zes maanden eindigt, wordt de 25 GB opslagruimte uit de actie die was toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Voor het gebruik van Dropbox gelden de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox, die beschikbaar zijn op http://www.dropbox.com/terms. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië of de regio van de Krim.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van twaalf maanden voor HP-apparaten

Voor pc's en tablets van HP waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en die (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit binnen 90 dagen nadat het apparaat van HP dat voor de actie in aanmerking komt, is gekoppeld aan het Dropbox-account. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement 12 maanden lang 25 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan HP. Wanneer de actieperiode van twaalf maanden eindigt, wordt de 25 GB opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Voor het gebruik van Dropbox gelden de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox, die beschikbaar zijn op http://www.dropbox.com/terms. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië of de regio van de Krim.