Hoe werkt de huidige Dropbox-actie voor Lenovo-apparaten?

Als je nog geen gebruiker van Dropbox bent en in of na januari 2017 een bepaald model Lenovo-computer hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 30 GB gratis Dropbox-opslagruimte gedurende 12 maanden na aankoop van je computer. De opslagruimte uit deze actie komt boven op de 2 GB die je gratis ontvangt bij een Dropbox Basic-account.

Hoe maak ik op mijn Lenovo-computer gebruik van de opslagruimte uit de actie?

Als je apparaat in aanmerking komt, doe je het volgende om je opslagruimte te activeren:

1. Start de Lenovo Welcome-software op je Lenovo-computer.
  2. Maak een nieuw Dropbox-account (deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe gebruikers op bepaalde Lenovo-computers).
  3. Voltooi vijf van de zeven stappen uit de Dropbox-handleiding Aan de slag.

Gedeelten in dit artikel:

Hoelang is de opslagruimte uit de actie geldig?

De 30 GB opslagruimte uit deze actie voor bepaalde modellen Lenovo-apparaten is 12 maanden geldig, gerekend vanaf de datum waarop de opslagruimte is geactiveerd.

Hoeveel tijd heb ik om de opslagruimte uit de actie te activeren?

Je moet binnen 12 maanden na aankoop van het apparaat gebruikmaken van de actie.

Welke Lenovo-apparaten komen in aanmerking voor de actie?

Je apparaat komt mogelijk in aanmerking als je in de Lenovo Welcome-software een bericht ziet met de vraag of je Dropbox wilt installeren en een nieuw Dropbox-account wilt maken.

Ik heb meerdere apparaten gekocht die in aanmerking komen voor de actie. Kan ik meerdere keren gebruikmaken van dezelfde aanbieding?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts één keer gebruikmaken van een bepaalde actie. Je kunt bijvoorbeeld de Lenovo-actie met 30 GB voor 12 maanden maar één keer gebruiken.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee, de opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een refurbished of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er zijn tal van redenen waarom je mogelijk niet in aanmerking komt om gebruik te maken van de opslagruimte uit de actie:

• Je hebt al gebruikgemaakt van een actie op een Lenovo-apparaat. Je komt slechts één keer in aanmerking voor een bepaald type actie.
    • Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Lenovo-actie met 30 GB opslagruimte voor 12 maanden, ook niet als je meerdere Lenovo-apparaten koopt die in aanmerking komen voor de actie.
  • Je hebt in de Lenovo Welcome-software geen bericht gezien met de vraag of je je wilt aanmelden bij je Dropbox-account of een nieuw Dropbox-account wilt maken.
  • Je hebt een gebruikt of refurbished apparaat gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat.
  • Je hebt een apparaat waarop bepaalde uitzonderingen voor landen of verkooppunten van toepassing zijn.
  • Je bent aangemeld bij een bestaand Dropbox-account.
    • Bij bepaalde Lenovo-computers is deze actie alleen geldig voor nieuwe Dropbox-accounts die zijn gemaakt vanuit de Lenovo Welcome-software.

Ik heb een apparaat dat in aanmerking komt. Waarom kan ik niet gebruikmaken van de opslagruimte uit de actie?

Er zijn verschillende redenen waarom een apparaat dat in aanmerking komt, geen gebruik kan maken van de actie:

• Je hebt de stappen in de handleiding Aan de slag niet voltooid.
  • Je hebt al gebruikgemaakt van een andere Lenovo-actie. Elke gebruiker kan maar één keer gebruikmaken van een bepaald type actie.
  • Je hebt een refurbished of gebruikt apparaat. De opslagruimte uit de actie is alleen beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe apparaat.
  • Je hebt Dropbox niet geïnstalleerd vanuit het bericht in de Lenovo Welcome-software.
    • Je moet Dropbox installeren vanuit het bericht in de Lenovo Welcome-software om in aanmerking te komen.

Hoe weet ik of de opslagruimte uit de actie is toegevoegd?

Je kunt eenvoudig controleren of de opslagruimte uit de actie al is toegevoegd. Ga hiervoor naar je accountpagina en klik op Alle verdiende opslagruimte weergeven.

Hoe weet ik wanneer de extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Je kunt controleren op welke datum je extra opslagruimte is toegekend. Ga hiervoor naar je accountpagina en klik op Alle verdiende opslagruimte weergeven. De extra opslagruimte vervalt 12 maanden na deze datum.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie vervalt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, wordt je teruggezet naar 2 GB plus de eventuele opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen.

Als je na de vervaldatum over je oorspronkelijke limiet heen bent, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Eerdere Lenovo-acties en actievoorwaarden

Dropbox heeft al verschillende acties voor Lenovo-apparaten ondersteund. Heb je in of na januari 2017 een Lenovo-apparaat gekocht, dan kom je mogelijk in aanmerking voor de actie van 30 GB die in dit artikel wordt besproken. Als je je Lenovo-apparaat vóór december  2016 hebt gekocht, zie je mogelijk een oudere actie:

• Bepaalde modellen Lenovo-computers die in of na maart 2015 in bepaalde landen zijn gekocht, kwamen mogelijk in aanmerking voor 15 GB extra Dropbox-opslagruimte gedurende 6 maanden.
  • Bepaalde modellen Lenovo-computers die in of na januari 2016 in Japan zijn gekocht, kwamen mogelijk in aanmerking voor 25 GB extra Dropbox-opslagruimte gedurende 12 maanden.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 30 GB voor Lenovo-computers (huidige actie)

Voor Lenovo-computers die in of na januari 2017 zijn gekocht en waarop het Dropbox-bericht in de Lenovo Welcome-software wordt weergegeven, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox, en (b) vijf van de zeven stappen van de Dropbox-handleiding Aan de slag voltooit. Deze actie is geldig voor één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement en geeft 12 maanden lang, gerekend vanaf de datum van deelname aan de actie, recht op 30 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts met één account in aanmerking voor één actie van dit type. De 30 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van 12 maanden automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. De actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Syrië.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 15 GB voor Lenovo-apparaten (eerdere actie)

Voor Lenovo-computers waarop het Dropbox-installatieprogramma standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de gebruiker van dat apparaat die (a) zich als eerste registreert voor een nieuw Dropbox-account en die (b) de stappen van de Dropbox-handleiding Aan de slag voltooit. Deze actie is geldig voor één Dropbox-account en geeft 6 maanden lang recht op 15 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts één keer in aanmerking voor dit type actie. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder gebruik hebben gemaakt van een Dropbox-actie bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan Lenovo. De 15 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van 6 maanden automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. De actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Syrië.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van 25 GB voor Lenovo Japan-apparaten (eerdere actie)

Voor Lenovo Japan-apparaten waarop het Dropbox-installatieprogramma standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de gebruiker van dat apparaat die (a) zich als eerste registreert voor een nieuw Dropbox-account en die (b) de stappen van de Dropbox-handleiding Aan de slag voltooit. Deze actie is geldig voor één Dropbox-account en geeft 1 jaar lang recht op 25 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts één keer in aanmerking voor dit type actie. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder gebruik hebben gemaakt van een Dropbox-actie bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan Lenovo Japan. De 25 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van 1 jaar automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. De actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Syrië.