{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Thingiverse en Dropbox 20 GB-actie

Als je klant van Thingiverse bent, kom je mogelijk in aanmerking voor 20 GB Dropbox-opslagruimte gedurende een periode van zes maanden. Je kunt van deze Dropbox-actie gebruikmaken als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

• Je moet een melding van Thingiverse hebben ontvangen over deze actie.
  • Je moet na september 2018 voor de eerste keer een 3D‑bestand van de Thingiverse-website hebben gedownload.

Hoe maak je gebruik van de Thingiverse-actie?

Als je in aanmerking komt voor de actie, kun je via de volgende stappen je opslagruimte opvragen:

1. Ga naar de melding over de actie die je van Thingiverse hebt ontvangen.
  2. Klik op de knop om de aanbieding te claimen.
  3. Wacht tot de authenticatiepagina van Dropbox wordt geopend.
  4. Meld je aan of maak een nieuw Dropbox-account.
  5. Geef Thingiverse toegang tot de gegevens van je Dropbox-account.
    • Opmerking: Thingiverse krijgt geen toegang tot je bestanden of mappen.
  6. Wacht tot de pagina wordt geopend waar je de tegoedbon kunt verzilveren.
  7. Klik op Verzenden om de opslagruimte op te vragen.

Controleren of de opslagruimte uit de actie is toegevoegd

Je kunt als volgt controleren of de 20 GB opslagruimte uit de Thingiverse-actie is toegevoegd:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Kijk of je onder Meer opslagruimte verdienen de actie met de naam ‘Promotionele tegoedbon’ ziet, samen met de hoeveelheid opslagruimte en de datum waarop je deze hebt opgevraagd.

Wat gebeurt er na afloop van de actietermijn?

Zes maanden nadat je de tegoedbon hebt verzilverd, wordt de 20 GB opslagruimte verwijderd uit je account. Al je materialen blijven gewoon toegankelijk, ook als je over de limiet van je opslagruimte heen bent. Blijkt na afloop van de actie dat je de limiet hebt overschreden, dan kun je geen nieuwe bestanden meer opslaan in Dropbox of wijzigingen aanbrengen in bestaande bestanden. Je kunt meer opslagruimte toevoegen door te upgraden naar Dropbox Plus of Professional.

Voorwaarden voor de actie van Dropbox en Thingiverse

Deze actie is beschikbaar voor Thingiverse-klanten die hun eerste 3D‑bestand hebben gedownload en in aanmerking komen voor de actie. In aanmerking komende gebruikers kunnen deelnemen aan de actie door (a) zich aan te melden bij hun Dropbox-account of een nieuw Dropbox-account te maken, (b) Thingiverse toegang tot de gegevens van hun Dropbox-account te geven, en (c) de weergegeven tegoedbon te verzenden. Deze actie is geldig voor één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement en geeft zes maanden lang, gerekend vanaf de datum van deelname aan de actie, recht op 20 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis, Plus- of Professional-account. Deze actie is niet beschikbaar voor gebruikers die lid zijn van een team. Elke gebruiker komt slechts met één account in aanmerking voor één actie van dit type. De 20 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van zes maanden automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. De actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.