{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur ändrar jag mitt användarnamn eller min profilbild?

Dropbox profilbilder och användarnamn gör ditt Dropbox-konto personligt, och dina vänner och medarbetare kan se dem. Tack vare den här funktionen kan andra känna igen dig i Dropbox. Profilbilder visas till exempel i Dropbox-ikonen när du samarbetar i en fil med en annan person.

Det går även att visa profilbilden högst upp på sidan på dropbox.com.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här ändrar du användarnamnet på dropbox.com

Ändra användarnamnet på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj fliken Profil.
  5. Klicka på Ändra intill ditt namn.

Så här anger du eller ändrar en profilbild

Ange profilbild:

På menyn Inställningar

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på valfri sida för att öppna kontomenyn och välj Inställningar.
  3. Stäng fliken Profil .
  4. Klicka på Välj från Dropbox under rubriken Kontofoto.
  5. Välj foto och klicka på knappen Välj.

På rullgardinsmenyn

Om du ser en avatar bredvid ditt namn när du loggar in på dropbox.com kan du även ange en profilbild genom att följa instruktionerna nedan.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Välj Lägg till kontobild.
  4. Välj Klicka för att välja en fil från datorn eller välj Välj från Dropbox.
  5. Välj Spara bild för att ställa in profilbilden.

I Android-appen

1. Öppna Dropbox för Android -appen.
  2. Klicka på de tre horisontella strecken längst upp till vänster på skärmen för att öppna huvudmenyn.
  3. Klicka på ansiktsikonen ovanför ditt namn.
  4. Välj hur du vill ladda upp profilbilden. Fotot visas i appen och på dropbox.com.

Vilken fil kan jag använda för min profilbild?

Fotot måste vara minst 256 × 256 px. Du kan använda någon av följande filtyper:

• .bmp
  • .gif
  • .jpeg
  • .jpg
  • .png
  • .tif
  • .tiff