Ändra profilinformation för ditt Dropbox-konto

Din Dropbox-profil innehåller kontoinformation:

• E-postadress
  • Lösenord
  • Användarnamn
  • Profilbild (valfritt)

Är du medlem i ett Dropbox-team (till exempel i en Dropbox Business- eller Dropbox Education-plan) innehåller din profil även teamets namn.

Det är viktigt att hålla dina profiluppgifter aktuella. Det hjälper oss hålla dig informerad om ditt konto och hjälper dig få tillbaka åtkomsten till kontot ifall du glömmer lösenordet. Du kan ändra dina profiluppgifter på sidan för kontoinställningar på dropbox.com.

Ändra lösenordet på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj fliken Säkerhet .
  5. Klicka på Ändra lösenord eller på Har du glömt ditt lösenord?

Ändra mejladressen på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj fliken Profil.
  5. Klicka på Ändra mejladress.

Ändra användarnamnet på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj fliken Profil.
  5. Klicka på Ändra intill ditt namn.

Andra åtgärder som går att vidta på sidan med kontoinställningar:

Dropbox Business-administratörer

Om du är administratör för ett Dropbox Business-, Dropbox Enterprise-, eller Dropbox Education-team kan du ändra teamets namn när som helst.

Användare av Dropbox Business

Om du har kopplat både ett personligt och ett arbetsrelaterat Dropbox-konto ser du en flik på sidan Inställningar för vardera konto. Därifrån kan du göra följande:

• Koppla bort dina Dropbox-konton under fliken Profil
  • Aktivera tvåstegsverifiering under fliken Säkerhet
  • Ändra språkinställningarna under fliken Profil .

Dropbox Plus-användare

Läs mer om att ändra faktureringsinformation för ett Dropbox Plus-konto.