{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur skapar jag ett Dropbox-konto?

Dropbox lagrar alla dina filer. När du lägger till en fil i Dropbox-kontot är den tillgänglig överallt där du har åtkomst till Dropbox. Om du laddar ner Dropbox-apparna på datorn, mobilen, eller surfplattan, synkroniseras filerna automatiskt till alla enheter.

Avsnitt i den här artiklen:

Hur registrerar jag mig för Dropbox

Så här registrerar du ett Dropbox-konto:

1. Skapa ett konto på dropbox.com.
  2. Ange ditt namn och din e-postadress (din e-postadress är användarnamnet för ditt Dropbox-konto).
  3. Ange ett unikt lösenord.
  4. Markera kryssrutan för att godkänna Dropbox villkor.
  5. Klicka på Skapa ett konto.

Om du redan har installerat Dropbox mobil- eller datorappar kan du också skapa ett konto genom att öppna appen och klicka på Registrera dig.

Hur du installerar Dropbox-appar

Du kan nå dina Dropbox-filer på dropbox.com eller i Dropbox-apparna. Installera Dropbox-apparna på datorn, mobilen eller surfplattan för att nå dina filer från alla enheter.

Installera Dropbox-appen på datorn:

1. Ladda ner Dropbox-klienten på datorn.
  2. Kör installationsprogrammet.
  3. Logga in eller skapa ett Dropbox-konto. Du behöver bara ett konto oavsett hur många enheter du vill hålla synkade.

Installera Dropbox-appen på mobilen eller surfplattan:

1. På mobilen eller surfplattan laddar du ner Dropbox-mobilappen via App Store eller Google Play Store.
  2. Öppna appen.
  3. Logga in eller skapa ett Dropbox-konto. Du behöver bara ett konto oavsett hur många enheter du vill hålla synkade.

Lägga till filer i Dropbox-kontot.

När du skapat ett Dropbox-konto kan du lägga till filer där. Alla filer du lägger till i Dropbox-kontot synkas mellan alla datorer, mobiler och surfplattor där du har installerat Dropbox.

Lägga till filer från dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Ladda upp.
  3. Välj Filer eller Mapp.
    • Väljer du Filer markerar du valfritt antal filer och klickar på Öppna.
    • Väljer du Mapp markerar du en mapp och klickar på Ladda upp.

Obs! Varje fil eller mapp du laddar upp på dropbox.com får inte vara större än 20 GB. Använd klienten eller mobilapparna för större filer och mappar, eftersom de inte har någon storleksgräns.

Lägga till filer från datorn:

1. Öppna Utforskaren.
  2. Gå till Dropbox-mappen.
  3. Kopiera och klistra in eller dra och släpp filer i Dropbox-mappen.

När du lägger till filer i Dropbox-mappen laddas de upp till Dropbox. När filerna har gröna bockmarkeringar över filikonerna har de laddats upp till Dropbox.

Lägga till filer från din mobil eller surfplatta:

1. Öppna Dropbox-appen på mobilen eller surfplattan.
  2. Tryck på + (plus)-ikonen.
  3. Tryck på Skapa eller ladda upp en fil.
  4. Tryck på Ladda upp fil.

Vilken Dropbox-plan ska jag välja?

Ett Dropbox Basic-konto har 2 GB lagringsutrymme och är alltid utan kostnad. Dropbox Basic är bäst om du vill prova Dropbox, eller om du bara använder Dropbox för personliga filer.

Om du behöver mer lagringsutrymme eller funktioner kan du läsa om de olika Dropbox-planerna och välja rätt plan för dig.