{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Vilken mejladress har jag till mitt Dropbox-konto?

Din mejladress är ditt användarnamn för ditt Dropbox-konto. Om du inte är säker på vilken mejladress som används till ditt Dropbox-konto kan du hitta uppgiften på en enhet du länkat till kontot, genom en mapp du delat eller genom din betalningsinformation om du köpt en prenumeration.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här hittar du mejladressen till ditt Dropbox-konto

Hitta din mejladress:

Från datorn

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet eller på menyraden.
  2. Klicka på kugghjulsikonen i fältet Meddelanden.
  3. Välj Preferenser ....
  4. Klicka på fliken Konto. Mejladressen till ditt Dropbox-konto finns där.

Från mobilen eller surfplattan

1. Öppna Dropbox-applikationen.
    • I iOS: Tryck på personikonen.
    • I Android: Tryck på knappen Meny på telefonen och sedan på Inställningar.
  2. Mejladressen till Dropbox-kontot finns högst upp på listan.

Från en delad mapp

Om du är medlem i en delad mapp, kan en annan medlem i den mappen söka upp kontots adress.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Filer.
  3. Klicka på Delning.
  4. Leta upp den delade mappen och klicka på (ikonen med tre punkter) intill namnet på den delade mappen.
  5. Välj Dela.

Personen ser mejladressen intill ditt namn i listan över medlemmar i den delade mappen.

Om du har en betald prenumeration på Dropbox

Om du har en betalad Dropbox-prenumeration går det att använda vårt verktyg för kontokortssökning för att hitta mejladressen kopplad till en debitering.

Jag ser meddelandet ”Kontot finns inte”

Om du får felet ”Kontot finns inte” när du försöker logga in på Dropbox har du kanske registrerat Dropbox med en annan mejladress. Meddelandet ”Kontot finns inte” orsakas oftast av en felskriven eller felaktig mejladress. Med andra ord är den faktiska mejladressen på kontot annorlunda än den du angav. Om du ser detta meddelande, prova först att logga in igen. Glöm inte att kontrollera mejladressen och dess stavning.

Om du vet vad din mejladress är och fortfarande får detta meddelande, eller om du fått ett mejl från oss om ett inaktivt konto, kan ditt konto ha inaktiverats.