Hitta mejladressen till ditt Dropbox-konto

Om du får felet kontot finns inte när du försöker logga in på Drobox har du registrerat Dropbox med en annan mejladress. Denna artikel beskriver några sätt att hitta mejladressen till ditt Dropbox-konto.

Välj vilket system du använder och läs om hur du hittar mejladressen till ditt Dropbox-konto:

Mac

1. Klicka på den lilla Dropbox-ikonen i menyfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen på panelen Meddelanden och välj Preferenser... på menyn.
  3. Klicka på fliken Konto. Mejladressen till ditt Dropbox-konto finns där.

Windows

1. Klicka på den lilla Dropbox-ikonen i systemfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen på panelen Meddelanden och välj Preferenser... på menyn.
  3. Klicka på fliken Konto. Mejladressen till ditt Dropbox-konto finns där.

iPhone

1. Öppna Dropbox-applikationen.
  2. Tryck på Inställningar (kugghjulsikonen) längst ner till höger. Mejladressen till Dropbox-kontot finns högst upp på listan.

iPad

1. Öppna Dropbox-applikationen.
  2. Tryck på Inställningar (kugghjulsikonen) längst ner till höger. Mejladressen till Dropbox-kontot finns högst upp på listan.

Android

1. Öppna applikationen Dropbox
  2. Tryck på menyknappen på telefonen (markerad med staplade linjer intill knapparna Hem eller Tillbaka)
  3. Tryck på Inställningar. Mejladressen till Dropbox-kontot finns högst upp på listan

Windows Phone

1. Tryck på knappen (...) längst ner på skärmen under fliken rot/huvudfiler, foton eller favoriter
  2. Välj Inställningar
  3. Tryck på Konto– nu visas mejladressen till ditt Dropbox-konto

Windows tablet

1. Dra inåt från högerkanten på skärmen och tryck på Inställningar
  2. Tryck på Konto– nu visas mejladressen till ditt Dropbox-konto

Om du är medlem i en delad mapp

Personer som är medlemmar i samma delade mappar som du tillhör kan leta upp kontots mejladress åt dig. Be en annan medlem göra följande:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Filer.
  3. Klicka på Delning.
  4. Leta upp den delade mappen och klicka på (ikonen med tre punkter) intill namnet på den delade mappen.
  5. Välj Dela.

Personen ser mejladressen intill ditt namn i listan över medlemmar i den delade mappen.

Om du har en betald prenumeration

Om du har en betalad Dropbox-prenumeration går det att använda vårt verktyg för kontokortssökning för att hitta mejladressen kopplad till en debitering.

Jag har provat alla dessa alternativ, men får fortfarande meddelandet ”kontot finns inte”

Som nämnts i början av den här artikeln orsakas meddelandet kontot finns inte oftast av en felskriven eller felaktig mejladress. Med andra ord är den faktiska mejladressen på kontot annorlunda än den du angav. Om du ser detta meddelande, prova först att logga in igen. Glöm inte att kontrollera mejladressen och dess stavning.

Om detta inte fungerar, eller om du fått ett mejl från oss om ett inaktivt konto, är det möjligt att ditt konto har inaktiverats. Mer information om inaktiva konton.