Ta bort kontakter till tjänster från tredje part.

Du kan importera dina kontakter från Gmail, Yahoo och Outlook till Dropbox-kontot. Den här funktionen gör det enkelt att dela och samarbeta med alla kontakter direkt i Dropbox.

Importera dina kontakter

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn eller på din avatar längst upp en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Klicka på Anslut bredvid den tjänst du vill importera kontakter från.

Dropbox sparar också kontakter som du delar filar eller mappar med.

När du importerat dina kontakter kan du enkelt dela med dem. Deras namn och e-postadresser fylls automatiskt i när du delar en fil eller mapp och du kan välja bland dem.

Obs! Dropbox kan inte dela eller redigera kontakterna på något sätt.

Ta bort kontakter från tredje part

Följ stegen nedan för att ta bort tredjepartstjänsten från Dropbox, men tänk på att du med den här åtgärden kopplar bort alla tredjepartstjänster.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn eller på din avatar längst upp en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Under Anslutna tjänster kan du klicka på Koppla bort bredvid de tjänster du vill ta bort.

Återanslut till en tjänst genom att klicka på länken Anslut ditt [tjänstens namn]-konto för den tjänst du vill ansluta till ditt Dropbox-konto.

Obs När du tar bort ditt Outlook-konto från Dropbox har Dropbox inte längre åtkomst till Microsoft-data. Men om du loggar in på ditt Microsoft-konto kan det fortfarande visa att Dropbox är anslutet till kontot. Det här är en Microsoft API-begränsning, och Dropbox har inte längre åtkomst när du tar bort Outlook från kontot.