{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Ta bort kontakter till tjänster från tredje part.

Du kan importera dina kontakter från Gmail, Yahoo och Outlook till Dropbox-kontot. Den här funktionen gör det enkelt att dela och samarbeta med alla kontakter direkt i Dropbox.

Importera dina kontakter

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn eller på din avatar längst upp en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Klicka på Anslut bredvid den tjänst du vill importera kontakter från.

Dropbox sparar också kontakter som du delar filar eller mappar med.

När du importerat dina kontakter kan du enkelt dela med dem. Deras namn och e-postadresser fylls automatiskt i när du delar en fil eller mapp och du kan välja bland dem.

Obs! Dropbox kan inte dela eller redigera kontakterna på något sätt.

Ta bort kontakter från tredje part

Följ stegen nedan för att ta bort tredjepartstjänsten från Dropbox, men tänk på att du med den här åtgärden kopplar bort alla tredjepartstjänster.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn eller på din avatar längst upp en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Under Anslutna tjänster kan du klicka på Koppla bort bredvid de tjänster du vill ta bort.

Återanslut till en tjänst genom att klicka på länken Anslut ditt [tjänstens namn]-konto för den tjänst du vill ansluta till ditt Dropbox-konto.

Obs När du tar bort ditt Outlook-konto från Dropbox har Dropbox inte längre åtkomst till Microsoft-data. Men om du loggar in på ditt Microsoft-konto kan det fortfarande visa att Dropbox är anslutet till kontot. Det här är en Microsoft API-begränsning, och Dropbox har inte längre åtkomst när du tar bort Outlook från kontot.