Ta bort kontakter till tjänster från tredje part.

Dropbox lagrar kontakter från alla tredjepartstjänster du ansluter till ditt Dropbox-konto (som Gmail eller Facebook). Den här funktionen gör det enkelt att dela och samarbeta med alla kontakter direkt i Dropbox.

Följ stegen nedan för att ta bort tredjepartstjänsten från Dropbox, men tänk på att du med den här åtgärden kopplar bort alla tredjepartstjänster.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn eller på din avatar längst upp en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Konto eller klicka på Personligt om du har kopplat ditt personliga och jobbrelaterade Dropbox-konto.
  5. Under Anslutna tjänster klickar du på Ta bort alla tjänster och importerade kontakter.
  6. Bekräfta åtgärden i popup-fönstret genom att klicka på Ta bort alla.

Återanslut till en tjänst genom att klicka på länken Anslut ditt [tjänstens namn]-konto för den tjänst du vill ansluta till ditt Dropbox-konto.