Ändra språk och datumformat på kontot

Du kan ändra språk och datumformat på ditt Dropbox-konto. Som standard använder Dropbox samma språk som används på den enhet du använder när du går till Dropbox-kontot.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här ändrar du språket i ditt Dropbox-konto

Ändra språket på ditt Dropbox-konto:

På datorn

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet eller menyraden.
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj Preferenser...
  3. Klicka på fliken Allmänt.
  4. Välj önskat språk från rullgardinsmenyn Språk.

På dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Allmänt.
  5. I Preferenser klickar du på Redigera intill Språk och väljer sedan språk i popupfönstret.

På mobilen eller surfplattan

Språket i Dropbox-appen matchar språket i operativsystemet. Ändra telefonens systemspråk för att ändra språket på din Dropbox-app.

När du har ändrat systemspråk ska du starta om enheten. Efter omstart bör systemspråket och språket i alla dina program vara det du önskar.

Så här ändrar du filens datumformatering på dropbox.com

Du kan ändra hur datumen visas på dropbox.com från Kontoinställningar. Du kan till exempel föredra år/månad/dag i stället för månad/dag/år.

Ändra datumformat:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Allmänt.
  5. I Preferenser väljer du datumformat på rullgardinsmenyn Datumformat.

Datum i dropbox.com visas i det format du har valt.