{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Ändra språk och datumformat på kontot

Du kan ändra språk och datumformat på ditt Dropbox-konto. Som standard använder Dropbox samma språk som används på den enhet du använder när du går till Dropbox-kontot.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här ändrar du språket i ditt Dropbox-konto

Ändra språket på ditt Dropbox-konto:

På datorn

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet eller menyraden.
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj Preferenser...
  3. Klicka på fliken Allmänt.
  4. Välj önskat språk från rullgardinsmenyn Språk.

På dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Allmänt.
  5. I Preferenser klickar du på Redigera intill Språk och väljer sedan språk i popupfönstret.

På mobilen eller surfplattan

Språket i Dropbox-appen matchar språket i operativsystemet. Ändra telefonens systemspråk för att ändra språket på din Dropbox-app.

När du har ändrat systemspråk ska du starta om enheten. Efter omstart bör systemspråket och språket i alla dina program vara det du önskar.

Så här ändrar du filens datumformatering på dropbox.com

Du kan ändra hur datumen visas på dropbox.com från Kontoinställningar. Du kan till exempel föredra år/månad/dag i stället för månad/dag/år.

Ändra datumformat:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Allmänt.
  5. I Preferenser väljer du datumformat på rullgardinsmenyn Datumformat.

Datum i dropbox.com visas i det format du har valt.