Kan jag ha två Dropbox‐konton på samma dator eller enhet?

Om du använder Dropbox Business kan du det! Du kan ha både en personlig Dropbox och en jobbrelaterad Dropbox på din dator, dina enheter och webben. Vi har stöd för att ha en personlig och en jobbrelaterad Dropbox på Mac, Windows, iOS och Android. Lär dig hur du kopplar dina två Dropboxar.

Det är bara de som använder Dropbox Business som kan ha flera Dropbox-konton synkade till en enda enhet. Om du inte har ett Dropbox Business-konto kan du få åtkomst till ett andra Dropbox-konto genom att logga in som en annan användare via Dropbox webbplats. Du kan också dela filer mellan flera konton genom att skapa delade mappar.

Förenkla ditt liv genom att koppla ihop Dropbox-konton. Läs det här blogginlägget om du vill veta hur.

Läs mer

Använder du Dropbox Basic eller Dropbox Plus kan du också använda ett annat Dropbox-konto för varje användarinloggning på datorn. Även om detta rent tekniskt innebär att du kan ha flera Dropbox-mappar på samma dator måste du växla mellan varje användarkonto för att dra fördel av Dropbox synkningsfunktioner. Den här metoden är bäst för grupper eller familjer som har individuella Dropbox-konton och använder unika användarinloggningar på samma dator.