{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Går det att ha flera Dropbox-konton?

Om du använder Dropbox Business kan du det! Du kan ha både ett personligt och ett jobbrelaterat Dropbox-konto på din dator, dina enheter och dropbox.com. Vi har stöd för att ha en personlig och en jobbrelaterad Dropbox-mapp på Mac, Windows, iOS och Android. Lär dig hur du kopplar dina två Dropbox-konton.

Det är bara Dropbox Business-kunder som kan synka flera Dropbox-konton till en enda enhet. Om du inte har något Dropbox Business-konto kan du skapa ett andra Dropbox-konto genom att logga in som ett annat konto på dropbox.com Du kan också dela filer mellan flera konton genom att skapa delade mappar.

Om du av misstag skapat flera Dropbox-konton kan du slå ihop dem.

Kontrollera om du har ett Dropbox Business-konto

Så här kontrollerar du om du har ett Dropbox Business-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Titta längst ner till vänster på sidan. Om du ser ditt företagsnamn har du ett teamkonto. Om du ser Personligt har du ett personligt konto.

Om du har flera Dropbox-konton behöver du kontrollera samtliga konton. När du hittar ditt Dropbox Business-konto kan du koppla det till ditt personliga konto.

Hur uppgraderar jag till Dropbox-business?

Om du vill kunna koppla samman dina personliga och arbetsrelaterade konton kan du uppgradera till Dropbox Business. Med Dropbox Business får du fler administrativa kontroller, funktioner som teammappar och mer lagringsutrymme. Dropbox Business är en team-plan med minst tre användare.

Dela filer mellan flera Dropbox-konton

Om du behöver flytta filer mellan kontona kan du dela filerna med delade mapparLäs hur du flyttar filer mellan dina Dropbox-konton.

Hur du kan ha flera konton på en dator

Använder du Dropbox Basic, Dropbox Plus eller Dropbox Professional kan du också använda ett annat Dropbox-konto för varje användarinloggning på datorn. Även om detta rent tekniskt innebär att du kan ha flera Dropbox-mappar på samma dator måste du växla mellan varje användarkonto för att dra fördel av Dropbox synkningsfunktioner. Den här metoden är bäst för grupper eller familjer som har individuella Dropbox-konton och som använder unika användarinloggningar på samma dator.