Går det att ha flera Dropbox-konton?

Om du använder Dropbox Business kan du det! Du kan ha både ett personligt och ett jobbrelaterat Dropbox-konto på din dator, dina enheter och dropbox.com. Vi har stöd för att ha en personlig och en jobbrelaterad Dropbox-mapp på Mac, Windows, iOS och Android. Lär dig hur du kopplar dina två Dropbox-konton.

Det är bara Dropbox Business-kunder som kan synka flera Dropbox-konton till en enda enhet. Om du inte har något Dropbox Business-konto kan du skapa ett andra Dropbox-konto genom att logga in som ett annat konto på dropbox.com Du kan också dela filer mellan flera konton genom att skapa delade mappar.

Om du av misstag skapat flera Dropbox-konton kan du slå ihop dem.

Kontrollera om du har ett Dropbox Business-konto

Så här kontrollerar du om du har ett Dropbox Business-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Titta längst ner till vänster på sidan. Om du ser ditt företagsnamn har du ett teamkonto. Om du ser Personligt har du ett personligt konto.

Om du har flera Dropbox-konton behöver du kontrollera samtliga konton. När du hittar ditt Dropbox Business-konto kan du koppla det till ditt personliga konto.

Hur uppgraderar jag till Dropbox-business?

Om du vill kunna koppla samman dina personliga och arbetsrelaterade konton kan du uppgradera till Dropbox Business. Med Dropbox Business får du fler administrativa kontroller, funktioner som teammappar och mer lagringsutrymme. Dropbox Business är en team-plan med minst tre användare.

Dela filer mellan flera Dropbox-konton

Om du behöver flytta filer mellan kontona kan du dela filerna med delade mapparLäs hur du flyttar filer mellan dina Dropbox-konton.

Hur du kan ha flera konton på en dator

Använder du Dropbox Basic, Dropbox Plus eller Dropbox Professional kan du också använda ett annat Dropbox-konto för varje användarinloggning på datorn. Även om detta rent tekniskt innebär att du kan ha flera Dropbox-mappar på samma dator måste du växla mellan varje användarkonto för att dra fördel av Dropbox synkningsfunktioner. Den här metoden är bäst för grupper eller familjer som har individuella Dropbox-konton och som använder unika användarinloggningar på samma dator.