Dropbox Plus- eller Professional-prenumerationer som köptes i Apple App Store

Avsnitt i den här artiklen:

Du kan köpa en löpande Dropbox Plus- eller Professional-prenumeration i Apple App Store.

Vilka planer erbjuder Dropbox i App Store?

Dropbox erbjuder Dropbox Plus och Professional genom köp i app. Du kan köpa månads- eller årsprenumeration.

Byta från en Plus- till Professional-prenumeration eller vice versa i Apple App Store

Följ instruktionerna nedan för att uppgradera eller nedgradera. Observera att instruktionerna bara är giltiga om du gjorde ditt ursprungliga köp i App Store också. Vill du till exempel uppgradera från Plus till Professional i App Store måste du ha köpt Plus-prenumerationen i App Store.

1. Öppna appen Inställningar på iOS-enhetens startskärm.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på iTunes Store och App Store.
  4. Tryck på ditt Apple-ID.
  5. Tryck på Visa Apple-ID. Ange lösenord om du blir ombedd att göra det.
  6. Tryck på Prenumerationer.
  7. Tryck på Dropbox.
  8. Tryck på den befintliga aktiva prenumerationen.
  9. Välj vilken ny prenumerationsplan du vill ha.
  10. Starta Dropbox-appen på iOS-enheten.
  11. Klicka på ikonen Konto  och sedan på Återskapa inköp.

Obs! Du kanske måste starta om Dropbox-appen för att ändringarna ska träda i kraft.

När börjar planändringarna att gälla?

Uppgraderingar från Plus till Professional träder omedelbart i kraft.

Följande ändringar träder i kraft i slutet av nuvarande faktureringsperiod:

• Ändringar från månatlig till årlig fakturering
  • Ändringar från årlig till månatlig fakturering
  • Nedgraderingar från Professional till Plus

Läs hur du hittar prenumerationsdatumen i App Store.

På vilket sätt skiljer sig en provperiod på Plus eller Professional från en löpande prenumeration?

Med en provperiod får du alla funktioner som med en löpande prenumeration. Den är kostnadsfri under de första 30 dagarna och du debiteras bara om du inte avbryter provperioden inom denna 30-dagars period.

Säga upp en prenumeration som har köpts i App Store och begära återbetalning

Det går att avbryta Dropbox-prenumerationen genom App Store. Kontakta Apple direkt för att begära återbetalning av prenumerationer som köpts i appen. Kontakta Apples support om du vill ha mer information.

Byta från årlig till månatlig prenumeration i App Store

Om du vill byta till en månadsprenumeration följer du dessa steg på din iOS-enhet:

1. Öppna appen Inställningar på enhetens startskärm.
  2. Tryck på iTunes Store och App Store.
  3. Tryck på ditt Apple-ID.
  4. Tryck på Visa Apple-ID. Ange lösenord om du blir ombedd att göra det.
  5. Tryck på Hantera.
  6. Tryck på Dropbox.
  7. Tryck på den befintliga aktiva prenumerationen.
  8. Välj vilken ny prenumerationsplan du vill ha.

Den månatliga prenumerationen påbörjas i slutet av den nuvarande faktureringscykeln. Sök efter datum för App Store-prenumerationer.

Jag har en prenumeration på Plus eller Professional från App Store och skulle vilja påbörja en provperiod på Dropbox Business eller gå med i ett Dropbox Business-team

Om du påbörjar en provperiod eller går med i ett Business-team bör du tänka på att en eventuell befintlig Dropbox Pro-prenumeration som du har köpt via App Store innebär att ditt App Store-konto fortsätter att debiteras tills du avbryter prenumerationen. Avbryter du inte App Store-prenumerationen blir du fortsatt automatiskt debiterad varje månad eller år.

Jag har en prenumeration på Plus eller Professional som jag har köpt på dropbox.com eller med en licensnyckel och jag kan inte köpa Dropbox från App Store

Har du just nu en prenumeration som du köpte på dropbox.com, eller från från en kampanj eller licensnyckel, kan du inte köpa en prenumeration på Plus eller Professional i App Store.

Lägga till utökad versionshistorik i en Plus- eller Professional-prenumeration som har köpts i appen

Det går inte längre att köpa utökad versionshistorik med någon plan.