Dropbox Plus- eller Professional-prenumerationer som köptes i Apple App Store

Du kan köpa en löpande Dropbox Plus- eller Professional-prenumeration i Apple App Store.

Vilka planer erbjuder Dropbox i App Store?

Dropbox erbjuder Dropbox Plus och Professional genom köp i app. Du kan köpa månads- eller årsprenumeration.

Hur uppgraderar jag från Dropbox Plus till Dropbox Professional – eller tvärtom – i Apple App Store?

Följ instruktionerna nedan för att uppgradera eller nedgradera. Observera att instruktionerna bara är giltiga om du gjorde ditt ursprungliga köp i App Store också. Vill du till exempel uppgradera från Plus till Professional i App Store måste du ha köpt Plus-prenumerationen i App Store.

1. Öppna appen Inställningar på iOS-enhetens startskärm.
  2. Tryck på iTunes Store och App Store.
  3. Tryck på ditt Apple-ID.
  4. Tryck på Visa Apple-ID. Ange lösenord om du blir ombedd att göra det.
  5. Tryck på Hantera.
  6. Tryck på Dropbox.
  7. Tryck på den befintliga aktiva prenumerationen.
  8. Välj vilken ny prenumerationsplan du vill ha.
  9. Starta Dropbox-appen på iOS-enheten.
  10. Klicka på kugghjulsikonen och tryck sedan på Återskapa köp.

Obs! Du kanske måste starta om Dropbox-appen för att ändringarna ska träda i kraft.

När träder planändringarna i kraft?

Uppgraderingar från Plus till Professional träder omedelbart i kraft.

Följande ändringar träder i kraft i slutet av nuvarande faktureringsperiod:

• Ändringar från månatlig till årlig fakturering
  • Ändringar från årlig till månatlig fakturering
  • Nedgraderingar från Professional till Plus

Läs hur du hittar prenumerationsdatumen i App Store.

Hur stänger jag av automatisk förnyelse för en Dropbox Plus- eller Professional-prenumeration som jag köpte i App Store?

Stänga av automatisk förnyelse från en iPhone, iPad eller iPod:

1. Öppna appen Inställningar på enhetens startskärm.
  2. Rulla ner och tryck på iTunes Store och App Store.
  3. Tryck på ditt Apple-ID.
  4. Tryck på Visa Apple-ID. Ange lösenord om du blir ombedd att göra det.
  5. Tryck på Hantera.
  6. Tryck på Dropbox.
  7. Växla Automatisk förnyelse till Av och tryck sedan på Klar. Prenumerationen upphör i slutet av den nuvarande faktureringscykeln.

Stänga av automatisk förnyelse genom iTunes-appen på datorn:

1. Öppna iTunes.
  2. Klicka på Logga in och ange ditt Apple-ID.
  3. Klicka på ditt namn och välj Kontoinformation i rullgardinsmenyn. Ange lösenord igen om du blir ombedd att göra det.
  4. På skärmen Kontoinformation rullar du fram till avsnittet Inställningar .
  5. Till höger om Prenumerationer klickar du på Hantera.
  6. Välj Dropbox.
  7. Stäng av Automatisk förnyelse om du vill avbryta din prenumeration. Prenumerationen upphör i slutet av den nuvarande faktureringscykeln.

Obs!

• Om du avinstallerar Dropbox-appen stängs inte automatisk förnyelse av och prenumerationen avbryts inte

Jag påbörjade en Plus- eller Professional-provperiod. Hur skiljer den sig från en löpande prenumeration?

Med en provperiod får du alla funktioner som med en löpande prenumeration. Den är kostnadsfri under de första 30 dagarna och du debiteras bara om du inte avbryter provperioden inom denna 30-dagars period.

Hur avbryter jag omedelbart en prenumeration och ber om återbetalning för en prenumeration som köptes i App Store?

Du måste begära återbetalning direkt från Apple när det gäller Dropbox-prenumerationer som har köpts via app. Kontakta Apples support om du vill ha mer information.

Jag köpte en årsprenumeration i App Store och jag skulle vilja byta till en månadsprenumeration i App Store. Hur gör jag det?

Om du vill byta till en månadsprenumeration följer du dessa steg på din iOS-enhet:

1. Öppna appen Inställningar på enhetens startskärm.
  2. Tryck på iTunes Store och App Store.
  3. Tryck på ditt Apple-ID.
  4. Tryck på Visa Apple-ID. Ange lösenord om du blir ombedd att göra det.
  5. Tryck på Hantera.
  6. Tryck på Dropbox.
  7. Tryck på den befintliga aktiva prenumerationen.
  8. Välj vilken ny prenumerationsplan du vill ha.

Den månatliga prenumerationen påbörjas i slutet av den nuvarande faktureringscykeln. Sök efter datum för App Store-prenumerationer.

Jag har en prenumeration på Plus eller Professional från App Store och jag skulle vilja påbörja en provperiod på Dropbox Business eller gå med i ett Dropbox Business-team.

Om du påbörjar en provperiod eller går med i ett Business-team bör du tänka på att en eventuell befintlig Dropbox Pro-prenumeration som du har köpt via App Store innebär att ditt App Store-konto fortsätter att debiteras tills du avbryter prenumerationen. Avbryter du inte App Store-prenumerationen blir du fortsatt automatiskt debiterad varje månad eller år.

Jag har en Plus- eller Professional-prenumeration som köptes på dropbox.com eller en licensnyckel och jag har problem med att köpa Dropbox i App Store.

Har du just nu en prenumeration som du köpte på dropbox.com, eller från från en kampanj eller licensnyckel, kan du inte köpa en prenumeration på Plus eller Professional i App Store.

Jag köpte prenumerationen på Plus eller Professional i appen. Hur lägger jag till utökad versionshistorik?

Det går inte längre att köpa utökad versionshistorik med någon plan.