Säga upp Dropbox Plus – återbetalningar och nergradering till Dropbox Basic

Obs! Den här artikeln gäller bara Dropbox-användare med Plus-prenumerationer.

Läs mer om hur du avbryter en prenumeration på Dropbox Business.

Om du av någon anledning behöver nergradera din Dropbox Plus-prenumeration till ett kostnadsfritt Dropbox Basic-konto följer du instruktionerna nedan. Vi hoppas att du överväger att uppgradera igen om ditt lagringsbehov blir större.

Nergradera Plus-kontots prenumeration

1. Logga in på Dropbox webbplats med det Dropbox-konto vars prenumeration du vill avsluta.
  2. Besök nedgraderingssidan.
  3. Välj Nedgradera .

Obs! Om du nergraderar kan du fortfarande utnyttja eventuell kvarstående tid på din nuvarande prenumerationen innan Dropbox-lagringsutrymmet i Plus-uppgraderingen går ut. När du nergraderat kontot förnyas det inte längre automatiskt och inga nya förnyelsedebiteringar görs.

Om du nedgraderar till en mindre Dropbox raderas inga av filerna som redan är där. Var medveten om att Dropbox inte raderar några av dina filer när prenumerationen nedgraderas. Om ditt konto överskrider lagringsutrymmet när du nedgraderat är det enda som händer att kopplade enheter slutar synka mellan varandra.

Din Dropbox-mapp synkar bara filer mellan ditt konto och kopplade enheter tills du når eller överskrider kontots lagringsutrymme. Du kommer inte att kunna lägga till nya filer i din Dropbox eller återskapa filer som tagits bort från din Dropbox förrän du har tillräckligt frigjort lagringsutrymme.