Avbryt en prenumeration på Dropbox Plus eller Professional

Obs! Den här artikeln tar upp hur du annullerar en prenumeration på Dropbox Plus eller Professional som köpts på dropbox.com. Om du vill annullera en prenumeration på Plus eller Professional som köpts från Apple App Store eller Google Play Store klickar du på någon av länkarna nedan:

Följ instruktionerna nedan om du behöver nedgradera din Dropbox Plus- eller Professional-prenumeration till ett Dropbox Basic-konto.

Nergradera Plus- eller Professional-kontots prenumeration

1. Logga in på dropbox.com
  2. Klicka på din avatar eller profilbild.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Plan.
  5. Klicka på Avsluta plan längst ner på sidan.

Viktiga noteringar:

• Obs! Om du nergraderar kan du fortfarande utnyttja eventuell kvarstående tid på din nuvarande prenumerationen innan Dropbox-lagringsutrymmet i uppgraderingen går ut. När du nergraderat kontot förnyas det inte längre automatiskt och inga nya förnyelsedebiteringar görs.
  • Om kontot överskrider lagringsutrymmet när du nergraderat upphör synkningen mellan enheterna du kopplat till ditt Dropbox-konto. Men Dropbox raderar inte några filer som redan finns där.
  • Om en nergradering gör att kontot överskrider lagringsutrymmet kan du inte lägga till nya filer i Dropbox (eller återställa raderade filer) förrän det finns tillräckligt med frigjort lagringsutrymme.