{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Konsumtionsskatt för Dropbox-prenumerationer i Japan.

Obs! Den här artikeln gäller bara Dropbox-kunder i Japan. Om du har frågor om skatter på Dropbox-prenumerationer i andra länder:

Dropbox är förpliktigat enligt lag att betala konsumtionsskatt på kundtransaktioner. Vi använder landet som är angivet i ditt konto till att fastställa gällande skattesats. Om du befinner dig i ett land där du måste betala konsumtionsskatt visas prenumerationsbeloppet plus konsumtionsskatten som en radpost på dina fakturor och kvitton.

Från och med oktober 2015 debiterar Dropbox den här skatten på Dropbox Plus- och Business-prenumerationer för kunder i Japan.

Anmärkningar:

• Om du är Dropbox Plus- eller Business-användare i Japan debiteras du den här skatten vid nästa förnyelse
  • Du får se debiteringen oberoende om du har en årlig eller månatlig prenumeration

Vilken är momsen för Dropbox Plus och Business i Japan?

Konsumtionsskatt bestäms allmänt av köparens ort. Från och med oktober 2015 är skattesatsen för Dropbox i Japan 8 %.

Hur vet jag om jag debiteras denna skatt?

Se om du debiteras konsumtionsskatt:

Obs!Du behöver inte slutföra köpet för att se den gällande skattesatsen.

Varför debiterar Dropbox konsumtionsskatt för betalda prenumerationer?

Som ett registrerat utländsk företag är Dropbox förpliktigat enligt lag att betala konsumtionsskatt på transaktioner med kunder i vissa länder.

Var visas debiterad konsumtionsskatt för min befintliga Dropbox-prenumeration?

Du kan se debiterad konsumtionsskatt i kontots faktureringshistorik på Dropbox webbplats.

Dropbox Business teamadministratörer:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Öppna adminkonsolen.
  3. Klicka på Konto.
  4. Klicka på Faktureringshistorik.

Dropbox Plus-användare:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn eller din avatar längst upp på en sida, och klicka sedan på Inställningar.
  3. Klicka på Konto.
  4. Välj avsnittet Faktureringshistorik .

Läs mer om hur du får en faktura för en Dropbox-prenumeration.

Erbjuder Dropbox skattebefrielse?

Om du har ett företag som är undantaget från skatt ber vi er kontakta vårt supportteam för att tillhandahålla bevis på skattebefrielsen.

Vilket är Dropbox registreringsnummer som utländskt företag?

Vårt registreringsnummer som utländskt företag är 00018.