Hur mycket kostar Dropbox?

Dropbox Basic

Ett Dropbox Basic-konto är kostnadsfritt och i det ingår 2 GB lagringsutrymme. Du kan ladda ner kostnadsfria program för att kunna nå Dropbox från din dator och mobila enhet. Du kan också tjäna mer lagringsutrymme i ditt Dropbox Basic-konto.

Dropbox Plus

Dropbox Plus är en betald prenumeration, där 1 TB lagringsutrymme och fler funktioner ingår. Du kan prenumerera på månads- eller årsbasis. Vi erbjuder inte möjligheten att direkt köpa prenumerationer på fortlöpande månads- eller årsbasis. Priset beror på vilket land det faktureras i och vilken prenumerationsplan du väljer.

Läs om hur mycket Plus kostar i landet där du bor.

Dropbox Business

Dropbox Business är avsett för organisationer och grupper. Priset beror på hur stort teamet är och vilket land det faktureras i. Vi erbjuder även rabatter för ideella organisationer och lärosäten.

Tala med vårt säljteam om du vill veta om Dropbox Business skulle passa er.

Vill du ha faktureringssupport angående ett befintligt Plus- eller Business-konto?

Kontakta vårt supportteam.