Hur mycket kostar Dropbox?

För att du ska kunna använda Dropbox på det sätt du vill finns det flera olika Dropbox-planer.

Dropbox Basic har 2 GB lagringsutrymme och är kostnadsfritt. Behöver du mer lagringsutrymme eller fler funktioner kan du uppgradera till Dropbox Plus, Professional eller Business. Beroende på vilken plan du har ändras priset för ditt Dropbox-konto.

Dropbox Basic

Ett Dropbox Basic-konto är kostnadsfritt och i det ingår 2 GB lagringsutrymme. Du kan ladda ner kostnadsfria program för att kunna nå Dropbox från din datortelefon eller surfplatta. Du kan också tjäna mer lagringsutrymme i ditt Dropbox Basic-konto.

Dropbox Plus

Dropbox Plus är en betald prenumeration, där 1 TB lagringsutrymme och fler funktioner ingår. Du kan prenumerera på månads- eller årsbasis. Vi erbjuder inte möjligheten att direkt köpa prenumerationer på fortlöpande månads- eller årsbasis. Priset beror på vilket land det faktureras i och vilken prenumerationsplan du väljer.

Läs om hur mycket Plus kostar i landet där du bor.

Dropbox Professional

Dropbox Professional är en betald prenumeration med 2 TB lagringsutrymme och tillgång till smart synkning, Showcase, prioriterad chattsupport, med mera. Du kan prenumerera på månads- eller årsbasis. Vi erbjuder inte möjligheten att köpa prenumerationer på fortlöpande månads- eller årsbasis direkt. Priset beror på faktureringsland och vilken prenumerationsplan du väljer.

Läs om hur mycket Professional kostar i landet där du bor.

Dropbox Business

Dropbox Business är avsett för organisationer och grupper. Priset beror på hur stort teamet är och vilket land det faktureras i. Vi erbjuder även rabatter för ideella organisationer och lärosäten.

Tala med vårt säljteam om du vill veta om Dropbox Business skulle passa er.

Vill du ha faktureringssupport för ett befintligt Plus, Professional eller Business-konto?

Kontakta vårt supportteam.