Så här redigerar du information på en Dropbox-faktura

Uppdaterat Mar 26, 2024
person icon

Informationen i den här artikeln gäller alla Dropbox-kunder som betalar med kreditkort, PayPal eller autogiro.

Enligt lag måste Dropbox visa samma faktureringsinformation på din faktura som du Enter vid köptillfället.

Om du vill uppdatera faktureringsnamnet, faktureringsadressen eller momsregistreringsnummer (endast framtida fakturor) på din Dropbox-faktura följer du instruktionerna för din plan nedan.

Dropbox Plus

highlight icon

Obs: Det går inte att ändra information på befintliga fakturor för ett Dropbox Plus-konto.Följande steg ändrar endast faktureringsinformationen på framtida fakturor.

Så här redigerar du faktureringsinformationen på framtida fakturor för ditt Dropbox Plus-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Hantera konto.
  4. Klicka på Fakturering i vänster sidomeny.
  5. För att redigera framtida fakturor, klicka på Uppdatera eller Lägg till fakturauppgifter bredvid Fakturauppgifter.
  6. Klicka på Spara ändringar.

Från och med nu kommer dina nya kontouppgifter att synas på framtida fakturor. Besök din faktureringssida för att komma åt en faktura.

highlight icon

Obs: Om du använder Dropbox Plus kan du även ändra namnet som visas på dina framtida fakturor.Detta ändrar inte namnet som visas på tidigare fakturor.Namnet på fakturan måste vara samma namn som är kopplat till ditt konto.

Läs om hur du ändrar ditt kontonamn.

Dropbox Professional och Essentials

Så här redigerar du faktureringsinformation för tidigare eller framtida fakturor på ditt Dropbox Professional- eller Essentials-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Hantera konto.
  4. Klicka på Fakturering i vänster sidomeny.
  5. Redigera dina fakturor:
    • Om du vill redigera tidigare fakturor klickar du på Redigera bredvid fakturan du vill ändra.
    • För att redigera framtida fakturor, klicka på Uppdatera eller Lägg till fakturauppgifter bredvid Fakturauppgifter.
  6. Klicka på Spara ändringar.

Från och med nu kommer dina nya kontouppgifter att synas på framtida fakturor. Besök din faktureringssida för att komma åt en faktura.

Dropbox Standard, Business, Advanced och Business Plus

highlight icon

Obs! Detta gäller endast team som betalar med kreditkort, PayPal eller autogiro. Om du har betalat med manuell fakturering kan du inte redigera uppgifter på en Dropbox-faktura.

Vissa typer av administratörer kan redigera eller anpassa faktureringsinformationen för tidigare eller framtida fakturor. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Klicka på fliken Faktureringsinformation
  5. Redigera dina fakturor:
    • Om du vill redigera tidigare fakturor klickar du på Redigera bredvid fakturan du vill ändra.
    • Om du vill redigera framtida fakturor klickar du på Redigera fakturainfo till höger.
  6. Sedan går det att ändra faktureringsnamn, faktureringsadress, ort och eventuellt momsregistreringsnummer.
  7. Klicka på Spara ändringar.
highlight icon

Obs!

• Redigerar du momsregistreringsnumret tillämpas eventuella ändrade skattesatser endast på framtida fakturor.
  • Skicka ett mejl till invoices@billing.dropbox.com om ert team faktureras via manuell faktura och ni vill redigera uppgifterna på fakturan.

Vill du ändra landskod, postnummer eller momsregistreringsnummer?

Läs om hur du byter land eller postnummer

Läs om hur du lägger till ett momsregistreringsnummer