Så här upp- eller nergraderar du din Dropbox-prenumeration

Viktigt: Du måste upp- eller nergradera Dropbox-prenumerationen på exakt samma sätt som du köpte den. Om du till exempel köpte prenumerationen i Apple App Store måste du också ändra den i Apple App Store.

När träder planändringarna i kraft?

Uppgraderingar faktureras omedelbart. Nergraderingar från Professional till Plus träder i kraft i slutet av nuvarande faktureringsperiod.

Läs hur du hittar prenumerationsdatumen i App Store.

Så här ändrar du din prenumeration om du köpt den i Apple App Store

1. På din iPhone eller iPad trycker du på Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på iTunes och App Store.
  4. Tryck på ditt Apple-ID längst upp på skärmen och tryck sedan på Visa Apple-ID.
  5. Tryck på Prenumerationer (ungefär halvvägs ner på skärmen).
  6. Tryck på Dropbox.
  7. Välj vilken ny prenumerationsplan du vill ha.
  8. Tryck på Bekräfta.
  9. Starta Dropbox-appen på iOS-enheten.

Obs! Du kanske måste starta om Dropbox-appen för att ändringarna ska träda i kraft.

Så här ändrar du din prenumeration om du köpt den via Google Play

1. Öppna Google Play Store på din Android-telefon eller -surfplatta
  2. Kontrollera att du är inloggad på rätt Google-konto.
  3. Tryck på Meny och sedan Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration du vill ändra.
  5. Tryck på Avbryt prenumeration.

Läs mer om att ändra prenumerationer på Google Play.

Så här ändrar du din prenumeration om du köpt den i Dropbox-appen (endast iOS)

1. I Dropbox-appen trycker du på Konto.
  2. Tryck på Byt eller avbryt plan.
  3. Tryck på Hantera prenumerationer.
  4. Öppna iTunes Store.
  5. Välj vilken ny prenumerationsplan du vill ha.
  6. Tryck på Bekräfta.
  7. Starta Dropbox-appen på iOS-enheten.

Du kanske måste starta om Dropbox-appen för att ändringarna ska träda i kraft.

Vad händer om jag går med i ett Dropbox Business-team från en Plus eller Professional-prenumeration?

Om du startar en kostnadsfri provperiod med Business eller går med i ett Business-team fortsätter du att debiteras för alla befintliga Plus- eller Professional-prenumerationer som du köpt via App Store.

Avbryter du inte Apple App Store-prenumerationen blir du fortsatt automatiskt debiterad varje månad eller år.