{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Det finns en Dropbox-debitering på mitt kontokort – vilket konto gäller den?

Ibland händer det att Dropbox-användare med flera Dropbox-konton uppgraderar till Dropbox Plus eller Dropbox Business och sedan glömmer vilket konto de uppgraderat.

Om du har glömt vilken mejladress som är kopplad till ditt betalda Dropbox-konto går det att söka efter kontot som är kopplat till debiteringar på ditt kontokort. Det här fungerar även om du betalar för flera konton med ett kontokort.

Sök efter en debitering genom att hitta ett transaktions-ID på ditt kreditkort och sedan använda vårt sökverktyg för kontokortsdebiteringar. Här anger du detta ID och visa motsvarande mejladress för debiteringen.

• Obs! Har du loggat in på ett annat Dropbox-konto i webbläsaren frågar verktyget för kontokortsdebiteringar efter följande information:
    • De fyra sista siffrorna i kontokortsnumret
    • Kontokortets utgångsdatum

Om du inte kan använda sökverktyget för kontokortsdebiteringar eller har andra frågor om betalningar eller fakturering:

• Dropbox Plus- eller Business-användare:
  • Dropbox Basic-användare (eller gratis):
    • Skicka in ett ärende om du inte redan har gjort det.
    • Om du har skickat in ett ärende och sedan kom till den här artikeln via ett automatiskt mejlsvar, svara på det mejlet.
    • Ange alla felsökningssteg du redan har provat när du kontaktar oss.