Det finns en Dropbox-debitering på mitt kontokort – vilket konto gäller den?

Ibland händer det att Dropbox-användare med flera Dropbox-konton uppgraderar till Dropbox Plus eller Dropbox Business och sedan glömmer vilket konto de uppgraderat.

Om du har glömt vilken mejladress som är kopplad till ditt betalda Dropbox-konto går det att söka efter kontot som är kopplat till debiteringar på ditt kontokort. Det här fungerar även om du betalar för flera konton med ett kontokort.

Sök efter en debitering genom att hitta ett transaktions-ID på ditt kreditkort och sedan använda vårt sökverktyg för kontokortsdebiteringar. Här anger du detta ID och visa motsvarande mejladress för debiteringen.

• Obs! Har du loggat in på ett annat Dropbox-konto i webbläsaren frågar verktyget för kontokortsdebiteringar efter följande information:
    • De fyra sista siffrorna i kontokortsnumret
    • Kontokortets utgångsdatum

Om du inte kan använda sökverktyget för kontokortsdebiteringar eller har andra frågor om betalningar eller fakturering:

• Dropbox Plus- eller Business-användare:
  • Dropbox Basic-användare (eller gratis):
    • Skicka in ett ärende om du inte redan har gjort det.
    • Om du har skickat in ett ärende och sedan kom till den här artikeln via ett automatiskt mejlsvar, svara på det mejlet.
    • Ange alla felsökningssteg du redan har provat när du kontaktar oss.