Uppgradera till Dropbox Plus via Apple App Store eller Google Play Butik

Förutom uppgradering på vår webbplats går det att uppgradera Dropbox-kontot från Basic till Plus direkt i Apple App Store eller Google Play Butik. Se nedan för anvisningar om hur du uppgraderar eller ändrar betalningsmetod samt hur du hämtar fakturor och begär återbetalning.

Avsnitt i den här artiklen:

Uppgradera till en Plus-prenumeration i en appbutik

1. Gå till Dropbox appinställningar.
  2. Välj det Dropbox-konto du vill uppgradera.
  3. På nästa skärm väljer du vilken prenumeration du vill ha.

Detta är ett snabbt och bekvämt sätt att prenumerera på en Plus-plan, där du använder faktureringsinformationen för App Store och Play Butik för att betala.

• Obs! På grund av hur Apple hanterar transaktioner och det sätt vårt betalningssystem fungerar med deras måste du vänta tills slutet av din aktuella prenumeration om du vill återuppgradera eller lägga till Utökad versionshistorik.

Ändra betalningsmetod

1. Logga in på Dropbox webbplats.
  2. Klicka på ditt namn uppe till höger på skärmen.
  3. Klicka på Inställningar i den meny som öppnas.
  4. Välj fliken Konto.
  5. Klicka på Ändra betalningsmetod.
  6. Ange den nya informationen för kontokortet eller PayPal.

Efter byte av betalningsmetod debiteras du ett proportionellt beräknat belopp baserat på den kvarvarande tiden för din föregående prenumeration.

Dropbox kan inte tillhandahålla fakturor eller återbetalningar direkt för prenumerationsköp i appar i Apple App Store eller Google Play Store. Du kan dock kontakta Apple eller Google direkt om du behöver mer hjälp med fakturor eller återbetalningar.

Fakturor

Kontakta Apple

• Du bör kunna visa din faktura direkt från App Store genom att följa instruktionerna i den här artikeln.
  • Du bör också ha mottagit ett e-postmeddelande med fakturan inom 12 timmar från det ursprungliga inköpet.

Kontakta Google

• Du kan visa dina fakturor för Google-inköp från Google Wallet. Du kan använda instruktionerna i den här artikeln för att visa en faktura genom Google.

Återbetalningar

Apple och Google använder sina egna betalningssystem. Dropbox har inte åtkomst till informationen i dessa system. Alla problem och frågor som gäller inköp i applikation ska riktas till lämpligt företags supportkanal.

Kontakta Apple

Kontakta Google

Andra användbara artiklar: