Använda en licensnyckel för att lösa in ett Dropbox Plus-erbjudande

Uppdaterat Nov 05, 2023
person icon

Du kan bara lösa in en Dropbox-kampanjlicensnyckel om du i nuläget har ett Dropbox Basic- eller Plus-konto (2 TB) utan några tillägg.Klicka här för att se din nuvarande plan

Dropbox arbetar med olika partners för att erbjuda prenumerationer på Dropbox Plus. Om du köper en av dessa prenumerationer får du en licensnyckel.

Om du har ett Plus-konto (2 TB) måste du betala för prenumerationen med ett kreditkort eller PayPal. Om du använder Apple/iOS-betalningar eller en Google Play-prenumeration måste du ändra betalningsmetod.

Så här löser du in en kampanjlicensnyckel för Dropbox

Om du redan har ett Dropbox-konto

1. Klicka här för att logga in.
  2. Ange din licensnyckel.
  3. Välj land.
  4. Klicka på Börja använda Dropbox Plus.

Om du inte har något Dropbox-konto

1. Klicka här för att skapa ett Dropbox-konto.
  2. Ange din licensnyckel.
  3. Välj land.
  4. Klicka på Börja använda Dropbox Plus.

Går det inte att lösa in din licensnyckel?

Om du för närvarande använder Apple Pay eller Google måste du ändra faktureringsmetoden till ett kreditkort eller PayPal-konto för att utnyttja licensnyckelerbjudandet.

Vi rekommenderar också att du provar några av dessa felsökningssteg:

1. Ange licensnyckeln igen för att kontrollera att du har angivit den rätt.
  2. Klicka här för att gå till din plansida och kontrollera att du inte redan har löst in nyckeln.
    • Om du tidigare var Dropbox Basic-användare bör nu ha ett Plus-konto
    • Om du redan är Dropbox Plus-användare bör du se en schemalagd licensnyckel
  3. Kontakta din licensnyckelleverantör för att verifiera nyckeln och se till att den gäller för det land som är kopplat till din faktureringsadress.

Om du kan bekräfta att licensnyckeln ska fungera och du fortfarande inte kan använda den kan du lämna in ett supportärende:

1. Gå till dropbox.com/support.
  2. Välj Konto.
  3. Välj Få hjälp med ett annat problem och skriv ”Problem med licensnyckel” i beskrivningen av problemet.