Så här betalar du för Dropbox with SEPA-autogiro

Uppdaterat Sep 15, 2023

Användare i vissa länder kan betala för Dropbox Plus- eller Professional-prenumerationer med SEPA-autogiro (Single Euro Payments Area).

Du kan betala med SEPA-autogiro om landet som är kopplat till din faktureringsinformation är ett av följande:

• Österrike
  • Belgien
  • Cypern
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Grekland
  • Irland
  • Italien
  • Luxemburg
  • Nederländerna
  • Portugal
  • Spanien

Autogirobetalningar tar upp till fem arbetsdagar att godkänna men du kan använda din nya prenumeration direkt.

highlight icon

Obs! Du kan endast betala för en Dropbox-teamprenumeration med SEPA-autogiro om du bor i Tyskland.

Så här betalar du för Dropbox with SEPA-autogiro

Så här betalar du med SEPA-autogiro:

1. Besök den här sidan för Plus- och Professional-användare eller besök den här sidan för teamanvändare.
  2. Välj önskad plantyp.
  3. Under Ange betalningsuppgifter väljer du fliken Autogiro.
  4. Ange din information och klicka på Slutför köp.