{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Lägg till momsnummer för ett konto

Dropbox International Unlimited Companys momsnummer är IE 9852817J.

Priset för våra Dropbox Business-användare är exklusive moms. Administratören för ett Dropbox Business-team kan ange företagets momsregistreringsnummer tillsammans med faktureringsinformationen för att undvika att debiteras moms.

Om det behövs kan du ladda ner en kopia av vår amerikanska W-9-blankett och använda vårt amerikanska ID-nummer för skattebetalare (TIN, Taxpayer Identification Number).

Om du har ett företag i EU debiterar vi den momssats för det EU-land där du befinner dig. Det är möjligt att få tillbaka inbetald moms från landets skattemyndighet.

Lägg till ett momsnummer till ett Dropbox Business-konto

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Konto.
  4. Klicka på fliken Fakturering .
  5. Klicka på Uppdatera faktureringsinformation. En skärm där det går att uppdatera momsnumret öppnas.