Hur gör jag någon i mitt Business-konto till administratör?

Är du teamadministratör för ett Dropbox Business-team kan du även göra andra teammedlemmar till administratörer. Välj att ge dem samma globala behörighet som du har (teamadministratör) eller mer begränsad behörighet (administratör för användarhantering och supportadministratör).

Göra en annan teammedlem till administratör

1. Logga in på dropbox.com som administratör för Business-kontot.
  2. Klicka på Adminkonsol på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Medlemmar på sidomenyn för att se en lista över alla teammedlemmar.
  4. Klicka på kugghjulsikonen för den medlem du vill göra till administratör.
  5. Välj Lägg till administratörsbehörighet på menyn och bekräfta valet i popup-fönstret.

Behöver du någon gång ta bort administratörsbehörigheten från en teammedlem går det att klicka på kugghjulsikonen och välja Ändra administratörsbehörighet.