{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur gör jag någon i mitt Business-konto till administratör?

Är du teamadministratör för ett Dropbox Business-team kan du även göra andra teammedlemmar till administratörer. Välj att ge dem samma globala behörighet som du har (teamadministratör) eller mer begränsad behörighet (administratör för användarhantering och supportadministratör).

Göra en annan teammedlem till administratör

1. Logga in på dropbox.com som administratör för Business-kontot.
  2. Klicka på Adminkonsol på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Medlemmar på sidomenyn för att se en lista över alla teammedlemmar.
  4. Klicka på kugghjulsikonen för den medlem du vill göra till administratör.
  5. Välj Lägg till administratörsbehörighet på menyn och bekräfta valet i popup-fönstret.

Behöver du någon gång ta bort administratörsbehörigheten från en teammedlem går det att klicka på kugghjulsikonen och välja Ändra administratörsbehörighet.