{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox Business: Advanced-planen

Advanced-planen i Dropbox Business är framtagen specifikt för team och företag som behöver mer sofistikerade funktioner för administration, revision och integration. Den har alla fina funktioner för team i Standard-planen– och mer därtill.

Vilka funktioner finns tillgängliga för team i Advanced-planen?

Advanced-planen är framtagen för team som behöver kraftfulla verktyg för lagringsutrymme, delning och samarbete. Den har funktioner som inte finns för team i Standard-planen, inklusive:

• Obegränsat med lagringsutrymme. Team i Advanced-planen får så mycket lagringsutrymme de behöver.
  • Teamkontroller. Administratörer kan genomdriva teaminbjudningar, godkänna vilka enheter teammedlemmar använder för arbetsrelaterade filer, och även få åtkomst till sina arbetsrelaterade konton med inloggning som användare.
  • Appintegrationer. Integrationer för samlad inloggning (SSO) och API-anrop för dataöverflyttningar.
  • Administratörshantering. Åtkomst till nivåindelade administratörer, vilket gör det enkelt att delegera teamadministrationen.
  • Realtidssupport. Åtkomst till supportagenter via telefon, chatt eller mejl.

Se hela listan med specifika funktioner som finns för varje Dropbox Business-plan.

Hur mycket kostar Advanced-planen och hur kan jag köpa den?

Kostnaden för varje Dropbox Business-plan fastställs av flera faktorer, inklusive antalet medlemmar i teamet.

För att köpa Dropbox Business, eller se en prisoffert, gå till huvudsidan för köp.

För mer information om Dropbox Business, kontakta vårt försäljningsteam.

Jag är administratör för ett befintligt Dropbox Business-team, men vi har en annan plan – kan jag överföra oss till Advanced-planen?

Ja. Om du redan har ett konto kan du kontakta vårt försäljningsteam för att byta plan.