Dropbox Business: Advanced-planen

Advanced-planen i Dropbox Business är framtagen specifikt för team och företag som behöver mer sofistikerade funktioner för administration, revision och integration. Den har alla fina funktioner för team i Standard-planen– och mer därtill.

Vilka funktioner finns tillgängliga för team i Advanced-planen?

Advanced-planen är framtagen för team som behöver kraftfulla verktyg för lagringsutrymme, delning och samarbete. Den har funktioner som inte finns för team i Standard-planen, inklusive:

• Obegränsat med lagringsutrymme. Team i Advanced-planen får så mycket lagringsutrymme de behöver.
  • Teamkontroller. Administratörer kan genomdriva teaminbjudningar, godkänna vilka enheter teammedlemmar använder för arbetsrelaterade filer, och även få åtkomst till sina arbetsrelaterade konton med inloggning som användare.
  • Appintegrationer. Integrationer för samlad inloggning (SSO) och API-anrop för dataöverflyttningar.
  • Administratörshantering. Åtkomst till nivåindelade administratörer, vilket gör det enkelt att delegera teamadministrationen.
  • Realtidssupport. Åtkomst till supportagenter via telefon, chatt eller mejl.

Se hela listan med specifika funktioner som finns för varje Dropbox Business-plan.

Hur mycket kostar Advanced-planen och hur kan jag köpa den?

Kostnaden för varje Dropbox Business-plan fastställs av flera faktorer, inklusive antalet medlemmar i teamet.

För att köpa Dropbox Business, eller se en prisoffert, gå till huvudsidan för köp.

För mer information om Dropbox Business, kontakta vårt försäljningsteam.

Jag är administratör för ett befintligt Dropbox Business-team, men vi har en annan plan – kan jag överföra oss till Advanced-planen?

Ja. Om du redan har ett konto kan du kontakta vårt försäljningsteam för att byta plan.