{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Jag ser inte Dropbox-ikonen

Dropbox-ikonen visar information om vem som för närvarande jobbar i en Microsoft Office-fil som delas med dig.

Om du inte ser Dropbox-ikonen, kontrollera följande:

• Du har installerat Dropbox-klienten på din dator.
  • Filen du arbetar på finns sparad i din Dropbox-mapp.
  • Filen du arbetar på är ett Microsoft Office-dokument som öppnats med Microsoft Office.
  • Din dator är ansluten till internet.
  • Om du har kopplat ett personligt konto till ditt Dropbox Business-konto visas ikonen endast på filer sparade i ditt Dropbox Business-konto.
  • Om din Office-fil har öppnats i Skyddad vy (t.ex. filer som har laddats ner från internet eller andra potentiellt osäkra platser), måste du aktivera redigering.
  • Om du använder en Windows-dator …
    • Kör du Windows 7 eller senare.
    • Använder du Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (versionerna 2007, 2010, 2013 eller 2016).
    • Obs! Kör du Dropbox i kompatibilitetsläge visas inte ikonen. Du måste köra Dropbox i en version som stöds av Windows (7 eller senare) för att se ikonen.
  • Om du använder en Mac …
    • Kör du Mountain Lion eller senare.
    • Använder du Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (version 2011 eller 2016).
    • Har du aktiverat Hjälpmedel för Dropbox i preferenserna för Finder.

Dropbox-ikonen visas bara om alla ovanstående villkor uppfylls.

Obs! För filer som sparas i kompatibilitetsläge (.xls, .ppt, .doc) visas inte Dropbox-ikonen när någon annan person visar filen och du blir inte ombedd att uppdatera till den senaste versionen av filen. För att säkerställa att ikonen rapporterar korrekt behöver du spara om filen med Spara som och spara filerna i ett filformat som inte är i kompatibilitetsläge (.xlsx, .pptx, .docx).