Anpassa kontofakturor

Vissa Dropbox-kunder kan redigera information på fakturor. Följande information går att redigera:

• Faktureringsnamn
  • Faktureringsadress och ort
  • Momsregistreringsnummer (endast för framtida fakturor och där moms är tillämpligt)

Anpassning av fakturor kan göras av följande användare:

• Dropbox Professional-användare
  • Dropbox Business-administratörer (för Standard-, Advanced- eller Enterprise-planer)

Obs! Anpassning av fakturor kan inte göras av Dropbox Plus-användare:

Användare av Dropbox Professional: redigera informationen på föregående eller kommande fakturor

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Klicka antingen på Uppdatera eller Lägg till fakturainfo intill Fakturainfo.
    • Redigera en tidigare faktura: titta i Faktureringshistorik och leta reda på den faktura du vill ändra. Klicka sedan på Redigera bredvid den
  5. Sedan går det att ändra faktureringsnamn, faktureringsadress, ort och momsregistreringsnummer.
  6. Klicka på Spara ändringar när du är klar.

Anmärkningar:

• Redigerar du momsregistreringsnumret tillämpas eventuella ändrade skattesatser endast på framtida fakturor
  • Om du har en ny skattesats och du vill ha en återbetalning för en tidigare faktura, kontakta Dropbox support

Dropbox Business-administratörer: redigera informationen för tidigare eller framtida fakturor

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Klicka på Faktureringshistorik.
    • Redigera en tidigare faktura: Leta reda på fakturan du vill ändra och klicka på Redigera bredvid den
    • Redigera en framtida faktura: Klicka på Redigera fakturainfo i högra sidofältet
  5. Sedan går det att ändra faktureringsnamn, faktureringsadress, ort och eventuellt momsregistreringsnummer.
  6. Klicka på Spara ändringar när du är klar.

Anmärkningar:

• Det går inte att ändra landskod, postnummer eller momsregistreringsnummer på tidigare fakturor
  • Redigerar du momsregistreringsnumret tillämpas eventuella ändrade skattesatser endast på framtida fakturor
  •  Redigera kontobetalningsmetoden om du vill ändra landskod, postnummer eller momsregistreringsnummer i betalningsuppgifterna
  • Om du har en ny skattesats och du vill ha en återbetalning på en tidigare faktura, kontakta Dropbox support med kontaktinformationen i adminkonsolen