{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Anpassa kontofakturor

Vissa Dropbox-kunder kan redigera information på fakturor. Följande information går att redigera:

• Faktureringsnamn
  • Faktureringsadress och ort
  • Momsregistreringsnummer (endast för framtida fakturor och där moms är tillämpligt)

Anpassning av fakturor kan göras av följande användare:

• Dropbox Professional-användare
  • Dropbox Business-administratörer (för Standard-, Advanced- eller Enterprise-planer)

Obs! Anpassning av fakturor kan inte göras av Dropbox Plus-användare:

Användare av Dropbox Professional: redigera informationen på föregående eller kommande fakturor

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Klicka antingen på Uppdatera eller Lägg till fakturainfo intill Fakturainfo.
    • Redigera en tidigare faktura: titta i Faktureringshistorik och leta reda på den faktura du vill ändra. Klicka sedan på Redigera bredvid den
  5. Sedan går det att ändra faktureringsnamn, faktureringsadress, ort och momsregistreringsnummer.
  6. Klicka på Spara ändringar när du är klar.

Anmärkningar:

• Redigerar du momsregistreringsnumret tillämpas eventuella ändrade skattesatser endast på framtida fakturor
  • Om du har en ny skattesats och du vill ha en återbetalning för en tidigare faktura, kontakta Dropbox support

Dropbox Business-administratörer: redigera informationen för tidigare eller framtida fakturor

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Klicka på Faktureringshistorik.
    • Redigera en tidigare faktura: Leta reda på fakturan du vill ändra och klicka på Redigera bredvid den
    • Redigera en framtida faktura: Klicka på Redigera fakturainfo i högra sidofältet
  5. Sedan går det att ändra faktureringsnamn, faktureringsadress, ort och eventuellt momsregistreringsnummer.
  6. Klicka på Spara ändringar när du är klar.

Anmärkningar:

• Det går inte att ändra landskod, postnummer eller momsregistreringsnummer på tidigare fakturor
  • Redigerar du momsregistreringsnumret tillämpas eventuella ändrade skattesatser endast på framtida fakturor
  •  Redigera kontobetalningsmetoden om du vill ändra landskod, postnummer eller momsregistreringsnummer i betalningsuppgifterna
  • Om du har en ny skattesats och du vill ha en återbetalning på en tidigare faktura, kontakta Dropbox support med kontaktinformationen i adminkonsolen